Infoskriv – sommer 2021

28 juni 2021 - 21:50 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Informasjon - Del på Facebook - Del på Twitter

Generalforsamling 2021 

Generalforsamlingen ble i år gjennomført digitalt og det var rekordhøy deltakelse med 123 stemmer. Det ble sendt en del sms under gjennomføring av generalforsamlingen, dette fordi det er ønskelig at så mange som mulig deltar. Det kan hende at digitalt er fremtidens utgave av generalforsamling, så det er viktig at så mange som mulig er kjent med løsningen. Tusen takk til alle som deltok.  

Rehabilitering av vannledning 

PA Entreprenør vil fortsette med rehablitering av den kommunale vannledningen i ytterligere noen måneder.  Om noe uforutsett skjer med vannnforsyningen anbefaler vi å ta kontakt direkte med entreprenør eller kommunen, kontaktinformajson finnes på denne nettsaken.

Bussulykken i krysset ved Finnmarksgata 

Tidligere i sommer kjørte en buss ned deler av gjerdet og et tre utenfor Ola Narr 8. Dette har blitt en forsikringssak for busselskapet og styret følger opp dette.  

Bakgården 

Bakgården er mye brukt, spesielt i sommerhalvåret. Dessverre er det noe økt trafikk i år for parkering, pga. arbeidet med vannledningen. Vi oppfordrer alle til å ta hensyn til andre brukere. Kjør forsiktig til og fra parkeringsplasser og pass på barn og dyr. Det er også fint at man rydder etter seg, slik at bakgården fortsetter å være et hyggelig sted.  

Dugnad 

Det har ikke blitt arrangert noe dugnad i vår pga korona. Men det er mange ting som kan gjøres av beboere om man har arbeidslyst. Ta kontakt med styret om det er noe du ønsker å gjøre. Om du ønsker å gjøre noen grønne arbeidsoppgaver, som luking og planting er det laget en gruppe på messenger hvor man avklarer hva man ønsker å gjøre og eventuelt avtaler tid for å gjøre noe sammen. Dette er en fin måte å gjøre noe for borettslaget og samtidig bli kjent med naboer. Ta kontakt med styret på e-post så kan du bli lagt til i gruppen.  

Kontakt med styret  

Vi ønsker at kontakt med styret går via fortrinnsvis styrets e-post eller telefon ved hastesaker, og ikke via direkte kontakt med styremedlemmer inklusive styreleder. Styrets kontaktinformasjon er e-post styret@olanarr.no og telefon 951 54 537 

Snart ferietid 

Mange er heldige og skal snart ha ferie. Om man skal reise bort anbefaler vi å gå gjennom sjekklisten for ferie som du finner her  Vi anbefaler også å ha et nøkkelsett hos noen du stoler på som er hjemme, slik at det er mulig å komme inn i leiligheten din dersom noe uforutsett skjer mens du er borte.  

GOD SOMMER!

Med vennlig hilsen styret 


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei