Rehabilitering av kommunal vannledning

26 januar 2021 - 17:43 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Informasjon - Del på Facebook - Del på Twitter

Kommunen er i gang med rehabilitering av den kommunale ledningen som forsyner borettslaget. Arbeidet vil pågå store deler av året, det er antatt at de er ferdige i løpet av november 2021. Det er PA Entreprenør som utfører arbeidet på vegne av kommunen.

 

Stenging av vann

Kaldtvann vil bli stengt i noen perioder. Vannet skal maksimalt være borte i 7 timer. Om man forventer lengre avbrudd skal det bli etablert alternativ vannforsyning. Avstengingen skal varsles 48 timer før planlagt utkobling. Varsling skjer fra entreprenøren eller kommunen via oppslag på dør og/eller SMS.

 

Det kan til tider være varmtvann tilgjengelig i rørnettet også under stenging av kaldt vann. Hold derfor kraner stengt slik at du unngår å brenne deg. Stenging av vann skal ikke påvirke oppvarmingen/radiatorene.

 

Parkering

Noen parkeringsplasser vil bli berørt gjennom deler av anleggsperioden. De med parkering via borettslaget vil få tildelt alternativ plass. Som leietaker av parkeringsplass vil man bli kontaktet av entreprenør, ikke borettslaget, for alternativ parkeringsplass.  Parkering i bakgården vil kun være for de som får tildelt plass, annen parkering  i bakgården vil bli bøtelagt. Beboerparkering i området vil også bli begrenset pga anleggsarbeidet. Dette vil dessverre ikke kunne løses ved hjelp fra borettslaget.

 

Informasjon

Råd ved stengt vann finner man på kommunens nettsted www.stengtvann.no

 

Sjekk at du har oppgitt rett kontaktinformasjon på https://www.norge.no/oppdater-kontaktinformasjon slik at du får den informasjonen som er nødvendig fra kommunen. 

 

Eventuelle spørsmål bør rettes direkte til entreprenør eller kommunen, da styret ikke mottar ekstra informasjon. Man oppfordres også til å ta direkte kontakt om det oppstår problemer

 

Kontaktinformasjon:

PA Entreprenør AS

Ken Tore Hansen

Telefon: 911 33 456 / 22 91 70 00

E-post: kentore@pa-entreprenor.no

 

Vann- og avløpsetaten i Oslo Kommune

Telefon: 23 44 00 00

E-post: kunde@vav.oslo.kommune.no


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei