Booking av velferdsrom

26 mai 2014 - 19:43 - Skrevet av olanarr - Kategori: Velferdsrom - Del på Facebook - Del på Twitter

Lokalet

Lokalet består av et stort oppholdsrom, kjøkken, gang og toalett. I tillegg er det et fin gressplen rett utenfor, hvor det også finnes en kullgrill. Utearealet leies ikke, men kan disponeres. Lokalet er lyst og kjøkkenet er funksjonelt og har de fleste fasiliteter. 

Vi mener det er plass til mellom 30 og 40 gjester i lokalet, avhengig av hva man bruker rommet til. Det er dekketøy til alle, men det kan hende alle kuvertene ikke blir like. 

Lokalet har samme inngang som kontor som disponeres av vaktmester og styremedlemmer. Bruk av kontoret kan forekomme også i perioder hvor rommet er utleid. 

Bruk

Lokalet egner seg for arrangement som har en naturlig avslutning før kl. 22:00. Lokalet blir er populært og blir hyppig brukt til blant annet barnebursdager, navnedager/dåp, middager og konfirmasjoner. 

Booking
Send epost til styret@olanarr.no med fullt navn, adresse, telefon nummer, formål og  dato du ønsker å leie.

Dersom du  har fått avtalt leie ønsker vi at du kommer innom på åpent styrerom en onsdag i forkant mellom kl. 1830 og 1930 for å signere kontrakt, betale og få utdelt nøkkel.  Betaling foregår via VIPPS og nøkkel tildeles via applikasjonen Unloc (se mer informasjon lenger ned. 

Skulle det være behov for tilgang til rommet dagen før eller å ha mulighet til å vaske ut dagen etter så må rommet bestilles for de dagene det gjelder.

Avbestilling må skje senest 7 dager før leietidspunkt. Avbestillinger etter dette vil bli fakturert. NB Fakturagebyr tilkommer.

Regler for leie

Utleie av velferdsrom er et tilbud vi ønsker å ha i borettslaget. Det er derfor viktig at du innretter deg etter leiereglene som du finner i kontrakten nederst på siden. Om de blir fulgt blir det også hyggelig å være nabo til velferdsrommet. 

Priser

For beboere i borettslaget:

Man leier rommet på dagsbasis, prisen er 600 kr per dag. Om du leier en hel helg (fredag, lørdag og søndag) er prisen for helgen (totalt) 1500 kr.

For personer og bedrifter uten tilknytting til borettslaget:

Man leier rommet på dagsbasis, prisen er 1000 kr per dag. Om du leier en hel helg (fredag, lørdag og søndag) er prisen for helgen (totalt) 2500 kr. 

For generalforsamling er prisen 1600 kr,- (faktura sendes i posten)

Vi bruker Vipps, vårt Vippsnummer er 10444.

Adgang via Unloc»

Vi bruker appen «Unloc», denne får du lastet ned i App Store eller Play Butikk. Klikk på linken du mottar i SMS for å få tilgang til digital nøkkel. Denne er gyldig kun under leieforholdets varighet.

Skulle det være behov for tilgang til rommet dagen før eller å ha mulighet til å vaske ut dagen etter så må rommet bestilles for de dagene det gjelder.

Avbestilling må skje senest 7 dager før leietidspunkt. Avbestillinger etter dette vil bli fakturert. NB Fakturagebyr tilkommer.

Dette må du ta med;
Vaskemiddel til oppvaskmaskin og vasking av gulv og bord.
Zalo til vasking av kjøkkenutstyr
Kluter
Søppelpose
Noe å tørke med

Dette er der:
Mopper og bøtter
Service
Bestikk (ligger i skuffen i skuffen)
Serveringsfat
Kjeler, panner og stekebrett/rister.
Last ned vedlegg:

Last ned ekstern kontrakt
Last ned intern kontrakt
Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei