Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler, som kan lagres på en brukers datamaskin når man besøker et nettsted. Vanligvis benyttes informasjonskapsler til å kjenne deg igjen fra tidligere besøk på nettstedet, lagre innstillinger som du har valgt på en nettside eller til å se når du besøkte nettstedet sist. De fleste moderne nettlesere er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk, du kan selv velge å endre innstillingene slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Vi gjør oppmerksom på at dette kan føre til at enkelte tjenester ikke vil fungere optimalt.

Informasjonskapsler kan ikke spre skadelig programmer eller skade din datamaskin på noen måte.

Hva brukes informasjonskapslene til på dette nettstedet?

Vi bruker informasjonskapsler til å samle statistikk rundt hvordan du og andre besøkende bruker våre nettsider, på den måten kan vi fortløpende forbedre nettsidene, slik at de blir enklere og bedre å bruke.

Vi bruker disse informasjonskapslene

Vi benytter Google Analytics for å måle trafikk og atferd på nettstedet. Google Analytics benytter informasjonskapsler til å gjøre disse målingene. I tillegg vil selve nettstedet og publiseringssystemet opprette informasjonskapsler.

Kan jeg slette informasjonskapsler?

Ja. Moderne nettlesere støtter blokkering og sletting av informasjonskapsler. Fremgangsmåten for å slette eller blokkere informasjonskapsler varierer fra nettleser til nettleser.