Informasjonsskriv Juni 2020

24 juni 2020 - 18:47 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Informasjon - Del på Facebook - Del på Twitter

Rente på lån

Renten er satt ned til 1.6%

 

Vaktmestervikar

Mats skal ha foreldrepermisjon og Birger vil vikariere. Birger får nå opplæring hos Mats. Vaktmestervikar treffes på samme e-post og telefon eller via hjemmesiden som tidligere.

 

Dører

Hold dørene til oppgangene lukket. Dette for at ikke uvedkommende skal komme seg inn i oppgangen og eventuelt videre til leiligheter og loft. Det samme gjelder for dørene ned til kjelleren. Dette for egen og andres sikkerhet og verdier.

Borettslaget har mottatt tilgjengelighetstilskudd fra Oslo kommune. Dette bidrar til at vi nå kan montere automatikk på utgangsdørene til de resterende oppgangene.

Balkongvett

Vi bor tett, så ta hensyn til naboene dine når du er på balkongen. Det gjelder både med tanke på støy og søling ved vanning av planter og rengjøring av flater.

 

Utvidet påmeldingsfrist for felles renovering av bad

Det har kommet noen interessenter, men jo flere jo bedre tilbud vil vi motta.  Fristen er nå satt til 15.08.20. Se egen innlegg.

 

Ferien kommer

Sommer betyr ferie og at man reiser bort for mange. Vi har laget en huskeliste for ting som er greit å gjøre før man drar på ferie. Sjekklisten finner du her.

 

Vannslanger

Vannslangene utenfor inngangene må låses opp ved hjelp av en spesial nøkkel. Disse selges på jernvareforhandlere, for eksempel Jernia. Når du har brukt vannslangene må du rydde opp etter deg.

 

Dugnad
Takk til alle som har bidratt. Dette er til stor hjelp for borettslaget. Men det er stadig flere oppgaver. Se egen post på hjemmesiden og meld deg til tjeneste.

 

Månedens tips for vedlikehold

Denne måneden anbefaler vi smøring av hengsler på vinduer og dører. Egnet smøremiddel kan kjøpes hos for eksempel jernvareforhandlere.

 

GOD SOMMER

 


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei