Felles tilbud for renovering av bad

24 juni 2020 - 18:13 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Forsikring - Del på Facebook - Del på Twitter

 

I 2006 ble alle badene i borettslaget renovert. Det viser seg at det har vært produksjonsfeil med varmekabler produsert rundt denne tiden. Som en følge av blant annet dette har mange hatt behov for å utbedre feil eventuelt bytte varmekablene på badene. På grunn av mange saker dekker ikke borettslagets forsikring utbedringer av varmekabler montert i 2006 lenger. Utbedring/utskiftning må derfor gjennomføres av hver enkelt beboer. Forsikringen dekker imidlertid som regel feil ved utskiftet varmekabler.

 

 

I 2018 gjennomførte borettslaget en felles anbudsrunde for utbedring av bad for beboerne. Oppussingen ble dekket av de beboerne som utbedret sine bad. På grunn av at det var mange som meldte seg fikk man god rabatt på oppussingen.

 

Samme prosess er nå igangsatt. Antall interessenter er færre enn i 2018 per nå og vi har derfor utvidet fristen til 15.08.2020. Dette er sannsynligvis den siste gjennomføringen av felles anbud i regi av styret. Etter denne runden må hver enkelt beboer gjennomføre prosessen selv.

 

I løpet av sommeren vil styret innhente tilbud på renovering av bad. De interessentene som har meldt seg innen 15.08.2020, vil motta dette tilbudet like etter. Bindende aksept av tilbudet må skje innen 31.08.2020.

 

Har du ytterlige spørsmål om dette, ta kontakt med styret.


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei