Informasjonsmøte om årets generalforsamling 26.05.2021

26 mai 2021 - 20:55 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Årsmøte - Del på Facebook - Del på Twitter

Oppdatering av sak etter informasjonsmøtet

Informasjonsmøtet ble gjennomført 26.05.2021, takk til alle som tok seg tid til å delta. Styreleder gikk gjennom hva styret har gjort det siste året og alle sakene på årets generalforsamling. Denne informasjonen er tilgjengelig i innkallingen til generalforsamlingen.  

Det var få spørsmål fra deltakerne. De som ble stilt var relatert til sak 7 som gjelder kollektiv TV avtale. 

Spørsmål 1: Hvor mange deltok på undersøkelsen ang. kollektiv TV avtale?  Vi mottok over 100 svar.

Spørsmål 2: Hvor lang er oppsigelsestiden for dagens TV avtale? Oppsigelsen av TV avtalen må skje innen den 1. i måneden. Oppsigelsestiden er 3 måneder.   ‘

For mer informasjon ang. dagens kollektive TV avtale les denne tidligere nettsaken. 

Praktisk informasjon for gjennomføring av generalforsamling.

Når er sak har fått et grønt ikon har du avgitt din stemme for saken. Man kan oppdatere stemmen sin frem til fristen for generalforsamlingen går ut, 01.06.2021. Man får dessverre ikke noe beskjed om at man har stemt på alle saker og gjennomført generalforsamlingen. Styret vet ikke hvem som har deltatt på generalforsamling. SMS med oppfordring om å delta vil derfor bli sent til alle uavhengig om du har stemt eller ikke tidligere. 

 

Årets generalforsamling blir digital og blir gjennomført i perioden fra 26. mai til 3. juni. Vi har valgt digital generalforsamling også i år på grunn av smittesituasjonen for korona.  Siden dette kun er andre gang vi har digital generalforsamling vil det sikkert dukke opp mange spørsmål, både til saker og til selve gjennomføringen. Selve møtet vil foregå på OBOS sin beboerportal www.vibbo.no, samme løsning som ble brukt i fjor.

Vi forventer at en del har de samme spørsmålene og for å forenkle kommunikasjonen vil styret arrangere et digitalt informasjonsmøte onsdag 26.05.2021 kl. 19-20. 

Hensikten med informasjonsmøte er:

  • Gi en kort beskrivelse av hvordan man deltar på en digital generalforsamling
  • Gjennomgang av de ulike sakene 
  • Mulighet for å stille spørsmål som er relatert til generalforsamlingen

Vi anbefaler at man laster ned og installerer applikasjonen Teams fra Microsoft. Den kan installeres enten på telefon, pc eller nettbrett. Det er ikke nødvendig for å delta i selve møtet, men det vil forbedre møteopplevelsen.  Vi anbefaler også at du logger deg på møtet i god tid før møtet starter.


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei