Informasjon januar 2021

26 januar 2021 - 17:57 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Informasjon - Del på Facebook - Del på Twitter

Velferdsrommet

Velferdsrommet holdes stengt pga. smittevern inntil videre. Vi vil komme tilbake med informasjon når det er naturlig å åpne opp for utleie igjen.

 

Bomiljø

Et godt bomiljø er en viktig motivasjonsfaktor for styret. Vi ønsker å bidra til dette i tillegg til praktiske gjøremål og økonomisk styring. Et godt bomiljø blir bedre jo flere som bidrar. Nedenfor har vi listet opp noen punkter vi tenker bidrar til et godt miljø. Noen lavterskel elementer og noen som krever litt mer innsats. Alle samlinger må utføres i henhold til gjeldende smittevernregler, men som alle andre håper vi på normale forhold så snart som mulig. Ta gjerne kontakt med styret om det er noe som engasjerer deg og som du tenker vil bidra til et godt miljø i vårt flotte borettslag.

  • Kast søppel på rett sted og plukk gjerne med deg og kast om du ser noe som ligger rundt
  • Ta hensyn til naboene dine, og varsle om støyende aktiviteter.
  • Kulturarrangement i bakgården. Tidligere har vi hatt besøk av teaterforestilling som har vært godt mottatt.
  • Valgkomiteen kommer i løpet av våren ut med mer informasjon. Men de kan allerede kontaktes nå via valgkomite@olanarr.no
  • Arbeid med beplanting. Vi har flere plantekasser på tomten, de trenger stell og vedlikehold
  • Nye/andre ideer?

 

Sikkerhet i blokkene

Trappeoppgangene er rømningsvei fra leilighetene. Det skal derfor ikke oppbevares gjenstander her. Dette gjelder akebrett, sko, barnevogner og annet. Gjenstandene kan tennes på, og de kan også forhindre effektiv evakuering.

 

Innsamling av blomsterløker

Det er satt ut en eske for innsamling av blomsterløker ved kleskontaineren ved Ola Narr 2. Det er planlagt at blomsterløker plantes ut til våren slik at de blir til felles glede i området senere.

 

Bua Grünerløkka

Hos Bua i bydelen kan man låne fritidsutstyr helt gratis. Dette gjør det mulig å teste nye aktiviteter uten å måtte anskaffe nytt utstyr. Les mer på https://www.bua.io/utlansordninger/bua-grunerlokka

 

Trivselstips

I tiden vi er inne i tenker vi at man bør fokusere på det positive vi har rundt oss. Dagene begynner å bli litt lengre, slik at man har større mulighet for å få litt dagslys. Det er mye man kan gjøre i nærområdet, som gjør det unødvendig med transport. I appen nabohjelp finnes det en funksjon som heter «skjulte perler», den kan være til hjelp.

 

 

 


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei