Informasjon – februar 2021

18 februar 2021 - 21:36 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Informasjon - Del på Facebook - Del på Twitter

TV løsning fremover

Vi ønsker å undersøke om beboerne bruker tv løsningen vi har i dag og om det er noe man ønsker å fortsette med. Vi har derfor laget en spørreundersøkelse som vi håper mange vil svare på i løpet av de neste ukene. Les denne saken for mer bakgrunn og for å komme til spørreundersøkelsen.

Fuglemating

Det er hyggelig å ta vare på småfuglene ved å gi de mat. Dessverre får vi henvendelser av naboer som oppfatter andres mating som sjenerende siden det tiltrekker seg store flokker med måker og man får mat ned på egen balkong. Vi oppfordrer derfor til å mate småfugler slik at man ikke søler på andres balkong. Man skal heller ikke kaste mat fra balkong/vindu for å mate fugl, da dette ansees som forsøpling og kan tiltrekke seg skadedyr. Vi oppfordrer også til å henge fuglemat i noen av trærne eller mate fra steder i parken fremfor fra balkong. Om du er plaget av at fuglemat kommer ned til din balkong, ta gjerne kontakt direkte med den som forårsaker dette.

 

Bidra til et godt bomiljø?

Har du bomiljøsaker som engasjerer deg? Eller er du kanskjer mer interessert i tekniske løsninger eller økonomisk styring? Kanskje du har lyst til å bidra ved å ta et styreverv? Dette er en fin mulighet også til å få innsikt i drift av et borettslag og bli kjent med dine naboer. Ta kontakt med valgkomite@olanarr.no for å få vite mer.

Utvendig solskjerming

Vi har endelig fått ja fra byantikvaren for utvendig solskjerming. Les mer om dette og meld din interesse her . Frist for å melde interesse er 27. februar 2021.

Månedens tips

Søppeldunkene vi har er store, og kapasiteten kan utnyttes mye bedre dersom man kaster posene litt ut mot sidene av dunkene. Tenk fotball og benytt hele spillerommet når du kaster. Da bygger det seg ikke opp en pyramide i midten, og neste søppelkaster vil lett se at dunken ikke er full. Dette tipset fikk vi av en beboer. Tusen takk til deg. Har du et godt nabotips? Ta gjerne kontakt med styret@olanarr.no


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei