Vannlekkasje ved Ola Narr 1

14 august 2019 - 21:23 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Informasjon - Del på Facebook - Del på Twitter

 

Vannlekkasjene og veien er fikset og alt er som normalt igjen.
20.08.2019

 

 

– Vann og Avløp har satt ut vannpost ved Ola Narr 20 ved parkeringsplassen.
De som fikk vanne stengt i går kveld (Ola Narr 1,2,3,4,5,7,9,11) skal ha fått tilbake vannet nå. Ola Narr 6, 8, 10, 12, 14 og 16 har ikke tilgang

 

 

Brannvesenet har vært å stengt av vannet som følge av en vannlekkasje i hovedledningen.

Det har vært meldt i fra om lekkasje flere ganger til Vann og Avløp, uten at riktig tiltak har blitt igangsatt. Vannlekkasjen har ført til at masser under veien har blitt skyldt bort over tid og synkehull har oppstått. Vann og Avløp var her på tirsdag  morgning og tettet synkehullet som da hadde oppstått. I kveld oppsto det et nytt synkehull hvor vannet fosset opp og brannvesenet ble kontaktet umiddelbart for å få stengt av vannet. Det er uvisst hvor lang tid det vil ta å fikse lekkasjen og veien, men det kan ta opptil et døgn før vannet er på plass.
Ola Narr  6, 8, 10, 12, 14 og 16, har derfor ikke tilgang til vann.

Vann er tilgjengelig i ute-kraner ved Ola Narr 18, 20 og 22. Toalett ved vaskeriet kan benyttes.

OBS OBS, kun kaldtvann er borte, varmt vann er fortsatt tilregnelig. Vær forsiktig i dusj og med tappekraner-  Spesielt med barn.


Dem som har parkeringsplass mellom 23 og 44 bes flytte bilen også dem som står i gate burde flytte bilen for å ikke bli sperret inne. Det vil foregå graving i gatene foran Ola Narr 1 og 3.

 

 

 


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei