Rundskriv styret februar

20 februar 2020 - 18:31 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Infoskriv - Del på Facebook - Del på Twitter

Generalforsamling 2020
Generalforsamling 2020 arrangeres den 26. mars på Sofienberg skole kl. 18.00. Det vil komme innkalling i posten og på epost for andelseiere som har godtatt digital kommunikasjon.

Skal du pusse opp?

Nærliggende leiligheter skal alltid varsles om større oppussing. Heng opp nabovarsel på oppslagstavle i oppgangen, styret kan være behjelpelig med å henge opp i nabooppgang. Vi minner samtidig om at husordensreglene må respekteres. Er du i tvil? Spør oss!

 

Vi har ledige parkeringsplasser

Det er ledige plasser både for biler, motorsykler og lastesykler så tips gjerne en nabo, venn eller bekjent. Inntektene kommer fellesskapet til gode.

Meld interesse på parkering@olanarr.no

 

Tilbakeslagsventiler

Monteringen av tilbakeslagsventilene er gjennomført.

Innkreving av kostnadene vil mest sannsynlig komme på husleiefaktura for mai og juni. Mer informasjon vil komme når alle detaljer er på plass så snart OBOS har avklart dette.

 

Utleie av vaskeriet

Kjenner du noen som har behov for å leie et lokale? Vi ser etter leietakere til vaskerilokalet. Kontakt oss på mail styret@olanarr.no for mer info!

 

Refusjon vaskepenger og chip

Ønsker du å få refunder vaskeripenger og depositum for chip så må dette gjøres på åpent styrerom innen 01 mai 2020. Det vil ikke være mulig å få refundert pengene etter denne datoen.

 

i-sekk og containere

Det må ikke plasseres containere, i-sekk og avfallsbeholdere på borettslagets eiendom og heller ikke kommunal tomt uten å varsle styret. Borettslaget kan få bøter fra kommunen grunnet forsøpling av området og en slik avfallsbeholder tiltrekker seg uvedkommende som kan fylle på med mer søppel som medfører større problemer for beboer og styret. Vi ønsker samtidig å nevne brannfaren med slike avfallsbeholdere.

 

Carl Berner vårt nabolag

Er en interessegruppe som jobber på politisk nivå for å fremme beboerens interesse i nærområdet. Her finner du nyheter om hva som skjer på Carl Berner, og du kan komme med forslag til ting som burde jobbes med. Søk etter «Carl Berner vårt nabolag» på facebook.

 

 

Viktige datoer for kalenderen din!

Generalforsamling 26. mars kl.18.00

Vårdugnad 13. mai kl. 17.00


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei