Rundskriv September

2 september 2018 - 21:05 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Informasjon - Del på Facebook - Del på Twitter

 

Informasjon fra styret
02.09.18 

 

Beboermøte
Onsdag 19. september KL. 18.30 på velferdsrommet har vi beboermøte for å snakke om alternativene rundt varmekabelproblematikken. Dette vil vare i ca. en time og vi kommer til å presentere alternativene og svare på spørsmål før ekstraordinær generalforsamling finner sted uka etter.

Ekstraordinær generalforsamling
Onsdag 26 september KL. 19.00 på velferdsrommet er det ekstraordinær generalforsamling. Her skal vi ta stilling til hvorvidt borettslaget eller beboere selv skal være ansvarlig for varmekabler fremover. Vi håper så mange som mulig kan møte opp.  

 

Utenom hus
Det pågår arbeid utenfor Ola Narr 7-11. Når dette er ferdig vil de fortsette videre med drenering foran Ola Narr 18-22 før bakken ned mot Ola Narr 4 blir tatt til slutt. Deretter vil de gå over og ta siste finish før arbeidet er avsluttet. 

Parkering ved Ola Narr 6 til 16
Flere lurer på hvorfor det står mange biler inne på gårdsplassen. Det er fordi det foregår arbeid på parkeringsplassen. Det er kun de som er berørt av arbeidet og har fått beskjed om det, som får parkere inne i gården. Det er viktig at midlertidig P-bevis ligger synlig, da man vil få bot uten det. 

 

 

 

Minner om dugnad 17.00 på onsdag, vell møtt! 

 

 

Med vennlig hilsen oss i styret 🙂

 


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei