Rundskriv styret Januar

10 januar 2020 - 19:33 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Infoskriv - Del på Facebook - Del på Twitter

Godt nytt år!  
Styret håper alle har hatt en fin jul og ønsker alle ett riktig godt nytt år! 

Generalforsamlingen nærmer seg og det innebærer valg av styrerepresentanter. Kunne du tenkte deg å sitte i styret? Send e-post til valgkomite@olanarr.no for å melde din interesse eller tipse om en kandidat. 

Forslagsfrist for generalforsamling 2020 
Har du en sak som skal behandles på generalforsamling er fristen 4. februar. Forslag som kommer inn etter denne fristen vil ikke bli tatt med i 2020 generalforsamlingen. Trenger du hjelp til å utforme forslaget kan vi i styret være til hjelp. Ta kontakt med oss i styret i god tid før fristen. 

Ny runde med varmekabler!
Flere opplever at varmekablene ryker og har tatt kontakt. Dersom 10 eller flere melder interesse kan vi kjøre nytt prosjekt. Et slikt prosjekt vil da gå i gang etter sommeren. 

Tilbakeslagsventiler
Se oppslagtavlen i gangen for fremdriftsplan for montering av tilbakeslagsventiler. Har du spørsmål så rettes disse direkte til Bravida. 

 Postkasseskilt 
Om du trenger å endre på postkasseskiltet har borettslaget en felles mal for dette. Skiltet blir inngravert og tar ca. 1-2 mnd. før det er klart. 
Dette er gratis for beboere å bestille og gjøres via nettsiden. 

Oppbevaring i trappoppgang 
Trappoppgang er for mange den eneste rømningsveien. Det er viktig at gjenstander som søppel, sko, barnevogner, akebrett og lignende ikke oppbevares der. 

Dette kan skape farlige situasjoner i nødssituasjoner og er med på å øke brannfaren ytterligere.  https://www.aftenposten.no/osloby/i/2do1v/barnevogner-er-brannfeller 

Vi ber om at alle respekterer dette. Gjenstander som oppbevares i fellesarealer vil bli fjernet uten forvarsel. 

Med vennlig hilsen fra oss i styret 🙂


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei