Rundskriv fra styret November

24 november 2019 - 18:05 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Informasjon - Del på Facebook - Del på Twitter

Julegrantenning

Vi arrangerer julegrantenning søndag 1. desember. Se eget skriv for mer informasjon.

Radiator,varme og lufting

Vi minner om at det er viktig å lufte radiatoren.

Før du tar kontakt med oss i styret om temperatur på radiator ber vi om at du måler temperaturen i leiligheten din. Systemet er gammelt og har få reguleringsmuligheter, vannbåren varme er en treg energi, det vil si at det tar tid før systemet regulerer seg etter temperaturen som er ute.

Tilbakeslagsventiler

På generalforsamlingen i 2017 ble det vedtatt å installere tilbakeslagsventiler i samtlige leiligheter i borettslaget. Styret har nå gjennomført anbudsrunde og valg Bravida som utførende selskap. Installasjonen vil gjennomføres før jul.

 

Tilbakeslagsventil er en ventil som monteres ved stoppekranen slik at varmtvann og kaldtvann ikke blander seg. Vi unngår at man får kalde og varme «strømmer» når man dusjer.

Kostnadene knyttet til arbeidet kommer på ca. 2650kr pr sett (om du har separat WC, får du to sett).

Ola narr 11, 18 og 20 har fått dette montert tidligere som et prøveprosjekt, de vil derfor ikke få dette installert på nytt, men de vil få regning slik resten av beboerne i borettslaget vil få. Dette vil komme på husleien i første kvartal 2020.

Mer informasjon vil komme.

 

Parkeringsplass for motorsykkel
Vi har laget parkeringsplasser for motorsykler under tak og bak lås og slå ved Ola Narr 11. Her er det plass til ca. 5 sykler. Dette koster KR 150 pr måned og man betaler for ett år av gangen. Ta kontakt med parkering@olanarr.no ved interesse.


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei