Rundskriv fra styret September

18 september 2019 - 20:12 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Informasjon - Del på Facebook - Del på Twitter

+

Takk for godt oppmøte på dugnad!
Til tross dårlig vær var det mange som møtte opp. Noen kledde seg etter været og andre ikke, men det eneste som var vanntett på denne dugnaden var humøret og innsatsen! Takk for godt oppmøte til ny og kjente fjes, og alle dere som kom med mat og kaker! Vi håper å se dere og flere til våren også!

Lån av varmeovn
Opplever du at det er kaldt nå i overgangsperioden kan du komme på åpenstyrerom å låne en varmeovn. Akkurat nå er det for varmt til at anlegget gir optimal varme.

Kom innom på onsdager 18.30 til 20.00 eller send epost på styret@olanarr.no får å låne ovn.

Vedlikehold av dører og vinduer
Det er beboer sitt ansvar å smøre hengsler, låser osv. på dører og vinduer. Dette må gjøres en gang i året, og spesielt om det begynner å lage lyd. Bruk låsfett som du får kjøpt på Jernia. Trenger du hjelp kan du ta kontakt med vaktmester, men dette må beboer selv betale for.

 

Ledig parkeringsplass
Har du eller noen du kjenner behov for en parkeringsplass, er det et par ledige. Send epost til parkering@olanarr.no for interesse.

Vanligplass er KR 500 for interne og 750 for eksterne.

Ladeplass er KR 700 + 1,30 ØRE/KWH for interne og 950 + 1,30 ØRE/KWH for ekstern.

 

Glasskontainer er ute av drift
Glass og metall emballasje er ute av drift og er sendt på service. Det er satt opp en midlertidig beholder som er på andre siden av veien, bruk denne. Ikke sett søppel ved siden av beholderen, dette ansees som forsøpling.


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei