Rundskriv fra styret Mai

29 mai 2019 - 18:21 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Infoskriv - Del på Facebook - Del på Twitter


Stor takk til alle som deltok på dugnad!
Igjen så har vi fått rekordoppmøte og rekord mye kake! Det er kult å se at så mange ønsker å delta for å skape et bedre bomiljø for seg selv og andre. Vi ryddet og feiet 19 loft og kjellere, malte rekkverk, plantet blomster og et stort tre, ryddet i grønt områder, la ut nesten 8 tonn(!) jord og mye annet ble gjort.
Dugnad er uten tvil noe av det beste vi kan gjøre for å skape verdier sammen! Vi håper dere fortsetter å stille opp med fantastisk humør og  håper å se dere igjen til høsten. Så ønsker vi alle nykommere hjertelig velkommen! Det er alltid noe å gjøre uavhengig av vær!

Elbil parkering
Vi jobber med å sette opp 16 stk. elbil plasser. Disse skal være klare i løpet av året. Vi har fått støtte fra Oslo kommune til installasjon.

 

Møll på loft
Det har blitt oppdaget møll i Ola Narr 18. Dette blir utredet av skadedyrfirma, og skal løse seg ganske snart. Vi minner om at vakuumposer er det eneste som kan beskytte tekstiler fra møll. Du kan få kjøp disse til en billig penge på IKEA, Jernia, Jysk osv. 

 

Fellesvaskeri
På generalforsamling ble det vedtatt at vaskeriet skal legges ned etter sommeren. Vi kan love vasking ut september. Fra og med oktober vil maskinene bli forsøkt solgt, og vi kan ikke garantere at det vil være mulighet for vasking og tørking fra og med Oktober. Mer info kommer.

 

Siste åpent styrerom før ferien
Siste åpent styrerom vil være Onsdag 26. Juni. Husk å fylle på vaskekort før ferien. Det er også siste mulighet til å kjøpe Epoque blomsterkasse fra Hammarplast før ferien. Vi selger den for kr 175, i butikken koster den kr 299.

 

Siste finish på utenomhus arbeid.
Det er lite som står igjen av arbeider rundt Ola Narr 18 og 4. Det jobbes med å ferdigstille det nå.

 

Sjekk radiatorer
Nå er et godt tidspunkt på å rette opp i lekkasjer eller problemer med radiatorer. Radiatoranlegget begynner å dra på åra og mindre lekkasjer kan forekomme. Se etter om du har tegn til lekkasje og si ifra til styret eller vaktmester.

Med vennlig hilsen fra oss i styret 🙂


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei