Rundskriv fra styret Mai

10 mai 2020 - 20:04 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Infoskriv - Del på Facebook - Del på Twitter

Generalforsamling 2020
Takk for god deltakelse på generalforsamlingen. Vi er kjempefornøyd med 112 deltagende. Alle sakene ble godkjent etter styrets anbefaling og vi ønsker velkommen til våre to nye styremedlemmer Anne Line (som tidligere var vara) og Marcus, og vårt nye varamedlem Ilija. Protokoll blir lagt ut på hjemmesiden. 

Alternativ dugnad
Får å møte kravene til myndighetene vil dugnaden arrangeres på onsdager fra kl. 15.00 og over flere uker. En representant fra hver leilighet som ønsker å delta, gjør avtale med vaktmester om henting og returnering av utstyr. Utstyr må hentes mellom 15.00 og 16.00.
Vi vil lage en liste som publiseres på hjemmesiden for oppgaver og påmelding.

Oppgaver vil blant annet være vasking av oppganger og fellesareal, støvsuging av fellesarealer, graving for nye blomster, luking, maling og mer.

Vi håper at folk som ønsker og vil, deltar med respekt for de reglene som gjelder om sosial avsta0d og at folk har det hyggelig :).

Flagg heising på 17. mai
Det blir flaggheising ca. 09.00 med Sofienberg Musikkorps. Vi har også bedt om et ekstra nummer som vil finne sted litt senere. Vi sender ut påminnelse og mer info. Vi ønsker dere en god 17 mai.

Renten ned til 2%
Renta på IN-ordningen blir satt ned til 2% fra tidligere 2,4%. Det vil ta litt tid før effekten kommer på husleia.

Fakturering av tilbakeslagsventiler
Fakturering av ventiler starter i juni og vil pågå i 4 mnd for treromsleiligheter og 2 mnd for toroms og ettromsleiligheter (pga. flere vannrør inn i leiligheten). De leilighetene som har fått tillegg får egen regning for tilleggene.

Ny runde med varmekabler!
Flere opplever at varmekablene ryker og har tatt kontakt. Dersom 10 eller flere melder interesse kan vi kjøre nytt prosjekt. Fristen for påmelding er 31. mai slik at nytt bad kan bli ferdig til vinteren.

Med vennlig hilsen fra oss i styret 🙂

Fant du det du lette etter?
Ja Nei