Rundskriv fra styret Februar

14 februar 2019 - 3:12 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Rundskriv - Del på Facebook - Del på Twitter

Nettleverandør bytter navn
Internettleverandøren vår har byttet navn fra Opennet til OBOS Opennet.

Snømåking av balkonger
OBS til dere som bor øverst er viktig at dere måker balkongen. Spader er tilgjengelig i kjelleren. Pass på hvor du kaster snøen og at den ikke treffer noen.

Snømåking – Bymelding
Oslo kommune har en app som heter Bymelding. Her kan du ta bilde av der det trengs å brøytes og sende inn. Dette kan ta noe tid når det snør som verst.

Uhell kan skje, men si ifra.
Før jul ble kloakken tett etter en gjenstand ble skyldt ned i toalettet. Dette er veldig dyrt når man ikke vet hva som er årsaken og rørlegger må tilkalles utenfor ordinær arbeidstid. Skulle uhellet være ute og du har skyldt ned noe som kan tette rørene er det viktig at styret eller vaktmester får beskjed. Det gir oss mulighet til å planlegge og begrense omfanget slik at reparasjonen blir rimeligere. Ellers skal ikke våtservietter, q-tips, smikefjerner eller andre større gjenstander i doen, bare toalettpapir.

Feil på faktura
Det har skjedd en feil på fakturaen for Januar og Februar. Prisjusteringa for RiksTV ble ikke registrert. Denne endringer er på KR 40 pr. måned og vil bli lagt på fakturaen for Mars. Tv-posten for Mars vil bli Kr. 329.


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei