Rundskriv fra styret August

29 august 2019 - 19:38 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Rundskriv - Del på Facebook - Del på Twitter

God sommer Ola Narr!

Vi håper alle har hatt en fin sommer og kost seg masse! De siste ukene har det skjedd litt her, og vi takker alle for god respons da det var vannlekkasje. Alle flyttet bilene sine kjapt og det virket som de fleste tok det rolig til tross for at vannet var borte i nesten alle oppgangene.  Det ble oppdaget tre lekkasjer i kommunens ledningsnett som raskt ble repparet. Kostnadene er naturligvis dekket av kommunen ettersom det var på deres ledningsnett.

Elbil ladere!
Elbil ladere er under bygging og vil være ferdig i løpet av neste uke. Borettslaget har flere ledige plasser til vanlige biler. Ta kontakt på Parkering@olanarr.noom du eller noen du kjenner trenger parkerings plass!

 

Sjekk for synlige skader på radiator!
Har du defekte lufteventiler, lekkasje, rust eller annet om ikke er som det skal med radiatoren din må du si i fra til vaktmester med en gang. Da kan vi fikse feilen før vi setter i gang systemet til vinteren.

 

Apropos vaktmester
Vaktmester Mads har fra tid til annen ledig kapasitet. Da kan han hjelpe deg med praktiske ting som boring, montering og mye annet. KR 100 pr 15 min. Han kan kontaktes på 921 11 720 eller på mail vaktmester@olanarr.no. Er det andre problemer så kan han også kontaktes. Husk å beskriv problemet og legg gjerne ved bilder slik at han kan får forberedt seg. Se mer på www.olanarr.no under vaktmester.

 

Dugnad!
Onsdag 4 september 17.00-20.00 er det dugnad!
Vi har mange oppgaver som passer for alle aldre og ferdighetsnivåer. Container kommer til dugnadsstart. Styret stiller med mat og drikke, så møt opp! I våres var det kanonoppmøte med god stemning og mye som ble gjort. Får vi til det i nå også?

Ps. Det er mange måter å delta på, lage kake er også en av dem. Det gir god arbeidsmotivasjon og alle blir glade når det serveres kake 🙂 

Rydding
Bor du i toppetasje setter vi pris om du lar oss bruke en stikkontakt for støvsuging av loft.
Eneste som kan være på fellesarealer er sykler, rullatorer og barnevogner i sykkelbod i kjelleren, husk navn og Leil. nr.

 

Med vennlig hilsen fra oss i styret 🙂

 


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei