Rundskriv fra styret April

24 april 2019 - 20:07 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Infoskriv - Del på Facebook - Del på Twitter

I

Vårdugnad! onsdag 8. Mai kl. 17.00-20.00
Vi har mange oppgaver som passer for alle aldre og ferdighetsnivåer. Container kommer til dugnadsstart. Styret stiller med mat og drikke, så møt opp! I fjor var det kanonoppmøte med god stemning og mye som ble gjort. Får vi til det i år også?
Ps. Det er mange måter å delta på, lage kake er også en av dem. Det gir god arbeidsmotivasjon og vi blir veldig glade om noen gjør det😊

OBS OBS! Rydding av:

Loft:
alt fra fellesarealer skal bort inkl. klær til tørk. Loftene skal feies og vaskes. Bor du i toppetasje setter vi pris om du lar oss bruke en stikkontakt for støvsuging av loft.
Eneste som kan være på fellesarealer er sykler, rullatorer og barnevogner i sykkelbod i kjelleren, husk navn og Leil. nr.

Uteboder:
ved Ola Narr 12 og Ola Narr 11 skal tømmes. Sett sykler, barnevogner og lignende i egen bod for denne dagen. Det som står igjen blir fjernet og kastet.

Sykkelparkering:
ute mellom Ola Narr 18 og Ola Narr 4 skal tømmes. Motorsykler, mopeder og annet må plasseres andre steder. Plassen skal ryddes.

17. Mai 
Tradisjonen tro blir det flaggheis og korps på indre gård. Møt opp klokken 08.00. Vi oppfordrer alle beboerne til å flagge fra balkongene denne dagen.

Blomsterkasser 
Sesongen for uteblomster og urter er i gang og det er mulig å få kjøpt blomsterkasser på åpent styrerom hver onsdag fra kl. 18.30 – 20:00. Disse kassene fra Hammarplast har selvvanningssystem som gjør det enklere å ta vare på plentene.
Pris pr. kasse (inkl. oppheng) er kr 175,-

Carl Berner- Vårt nabolag
Er en nyopprettet vellgruppe for Carl Berner lokalområdet. Her finner du nyheter om det som skjer rundt deg. Facebook siden heter Carl Berner- Vårt nabolag.

Beboerparkering.
Det kommer beboerparkering i gatene. Finn mer info på Oslo kommune sin hjemmeside.


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei