Rundskriv fra styret April

27 april 2020 - 19:03 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Informasjon - Del på Facebook - Del på Twitter

Informasjonsskriv fra styret

Alternativ vårdugnad
Dugnaden i år kan ikke bli gjennomført slik den pleier, men vi ønsker å tilrettelegge for alternativt dugnadsarbeid i borettslaget. Vi kommer tilbake med mer informasjon om hvordan denne alternative dugnaden skal gjennomføres.

Ingen kontainer i år
Det blir ingen kontainer til dugnaden i år på grunn av den alternative gjennomføringen av dugnaden. Dersom du har mye søppel eller større gjenstander som må kastes, så har borettslaget avtale med Hertz Bilpool. Her kan du registrere deg gratis, og får leid varebil til en billig penge. Det er gratis å kaste avfall på kommunens gjenvinningsstasjoner. Les mer om dette HER!

Hjelp til eldre i borettslaget
Styret vil ta kontakt med dem over 67 år for å høre om det er noe vi i borettslaget kan bidra med av handling eller lignende.
Ønsker du å hjelpe en nabo?
Heng opp lapp på oppslagstavla

Balkongvett
Det begynner å bli godt og varmt ute, og da er det deilig å sette seg på balkongen. Tenk litt på dine naboer i forhold til støy, røyking, matlaging og andre ting som er til sjenanse for dine naboer.

Radiatorer og varme
Selv om det er varmt i disse dager, så kan det fort bli kaldt og vi skrur derfor ikke av varmeanlegget.
Synes du det er varmt og lufter mye? Husk å skru av radiatorene.

Oppussing Vi minner om at støyende oppussing skal varsles naboer i samme oppgang og leiligheter som kan bli berørt. Oppussingen skal opphøre senest kl. 21:00, og ikke starte før kl 07.00. i ukedager eller 09.00 i helger. Avfall skal ikke hensettes på fellesarealer eller utenfor avfallsbeholdere

Fant du det du lette etter?
Ja Nei