Oppgradering av varmekabler på bad

30 november 2018 - 0:15 - Skrevet av olanarr - Kategori: Vedlikehold og rehabilitering - Del på Facebook - Del på Twitter

Vi har valgt å innhente felles tilbud for å få best mulig pris, kvalitet og gjennomføring uten for mye bry for den enkelte beboer. Styret har gjennomført en anbudsrunde for å innhente priser på utskifting av varmekabler på bad.

Vi inviterte flere selskaper til å levere tilbud til oss. Tre selskaper valgt å levere tilbud innen fristen som var satt. Tilbudene ble så gjennomgått og sammenstilt. Selskapene ble vurdert på pris, fleksibilitet (mulighet til lokale tilpasninger) samt referanser. Tilbudene fra Oslo Bad og Bad og flis var svært like og kunne kun skilles på fleksibilitet. Bad og Flis ble derfor valgt.

Vi håper flest mulig benytter seg av dette tilbudet, alle står selvfølgelig fritt til å velge en annen leverandør dersom de ønsker det.

Tilbudet og prosessen gjennomgås på informasjonsmøte onsdag 5. desember kl 19:00 i velferdsrommet. Her vil alle spørsmål bli besvart og det er mulighet for å avtale tid for befaring av den enkeltes bad.

 

Tilbud ligger vedlagt.

Prisene er oppgitt inkl. mva, pris for fliser tilkommer.

Det er flere valgmuligheter som er listet opp, det er også mulighet for å få gjort annet arbeid i leiligheten dersom det skulle være ønske om dette.

 

Har du ikke meldt interesse eller du har spørsmål så rettes dette til:

 

Bad og Flis

Bjørn Karlsen

bjorn@badogflis.no

90 21 2000

 

Styret videreformidler kun tilbudet og har derfor ikke noe videre ansvar.

Last ned vedlegg:

Tilbud - oppgradering av varmekabler
Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei