Infoskriv snart desember 2020

19 november 2020 - 20:26 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Infoskriv - Del på Facebook - Del på Twitter

Gjør balkongen klar for vinter

Det begynner å bli kjølig ute, og balkongen bør derfor klargjøres for vinteren.

  • Ta inn blomsterkassene. Disse kan bli veldig tunge ved innfrysing av jord og vann og om de faller ned kan det få fatale konsekvenser.
  • Ta inn møbler og gjenstander som kan samle opp vann. Om disse fryser fast i balkongen kan dette skade overflaten
  • Rens avløpet for blader og annet rusk
  • Se etter eventuelle skader og meld dette inn til styret
  • Pynt den gjerne med lys for å skape et hyggelig punkt for deg selv og naboer i høst- og vintermørket

Økning i felleskostnader

Fellesutgiftene settes opp med 4% fra februar 2021. Dette gjelder kun posten fellesutgifter på husleien. Poster som varme, TV/internett og lån forblir uendret. Økningen skyldes generell prisøkning på tjenester og planlagt vedlikehold neste år.  

 

Radiatorer

Vi ønsker at alle beboere tar en titt på radiatorene og rørene som går til og fra. Se etter rust og lekkasjer. Om du oppdager skader eller er i tvil, ta kontakt med vaktmester eller styret så blir det fulgt opp.

 

Julegrantenning

Borettslagets tradisjonelle julegrantenning med servering av pepperkaker og besøk av nissen blir ikke gjennomført i år på grunn av smittevern. Men nisseorkesteret kommer og sprer julestemning allikevel. De spiller ved flaggstangen i bakgården søndag 29.12 kl. 1740. Og samtidig får vi lys på julegranene.

 

Vinterlys

Vaktmester er i gang med å sette på belysningen på trær i borettslaget. Disse vil bli tent fortløpende. Man trenger lys i i mørketiden. November 2020 er mørkere enn vanlig for mange, bli gjerne med å spre lys i nærmiljøet med ekstra belysning i vinduer og på balkong. 

 


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei