Infoskriv september 2022

1 september 2022 - 19:49 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Informasjon - Del på Facebook - Del på Twitter

Høstdugnad gjennomført

Tusen takk til dere som møtte opp på dugnaden og bidro til at vi fikk utført mange oppgaver. Vi fikk blant annet malt benker, ordnet grønt arealene, ryddet kjellere og loft og vasket rent på velferdsrommet. Neste dugnad blir til våren og da håper vi på enda flere deltakere.

 

Renteøkning

Renten på lånene har økt med 0.5%. Om du har avtalegiro eller e-faktura kan du se fakturadetaljer i nettbank eller på vibbo.no under menyen din bolig.

 

Vinduer og markiser

Arbeidet med maling av vinduer er ferdigstilt. Ta en ekstra runde før høsten og åpne alle vinduene for å sjekke at de ikke er malt igjen og smøre de. Om det har oppstått problemer etter maling ta kontakt med vaktmester.

Hilmar Hammarhei vil starte opp arbeidet med å montere opp markiser som er bestilt nå. Har du ikke bestilt men ønsker markise, ta kontakt med Hilmer Hammerhei direkte via e-post (roger@midtsian.no)   

 

Energi: kostnader og individuell måling

Vi følger nøye med på borettslagets energikostnader og vurderer månedlig om det er behov for å justere husleien for å dekke denne kostnaden. Per august valgte vi ikke å øke husleien på grunn av energikostnadene, men dette kan skje i løpet av høsten.

Vi jobber nå med å finne leverandør for individuell måling av energiforbruk, som vedtatt på generalforsamlingen 2022. Dette blir en av de viktigste oppgavene til styret i høst.

 

Ytterdører

Det er viktig at dørene til fellesareal holdes stengt så lenge de ikke er under oppsyn av (voksne) beboere. Slik unngår vi at uvedkommende kommer inn i oppgangene eller ned i kjellerne. Dette er fordi beboerne skal føle seg trygge i egen oppgang og for å unngå innbrudd og hærverk.

 

 

Vi ønsker alle en riktig god start på høsten

 

Med vennlig hilsen styret


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei