Infoskriv november 2020

2 november 2020 - 17:51 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Informasjon - Del på Facebook - Del på Twitter

Dine gjøremål kan dessverre oppleves som støy for andre

En del beboere er plaget av støy fra sine naboer. Over tid blir dette slitsomt og kanskje spesielt nå siden de fleste tilbringer mer tid enn normalt hjemme og har ikke så mange andre steder å være.

  • Husordensreglene sier at det skal være stille etter kl. 23.00. Dette må overholdes, men ta også hensyn til naboene tidligere på dagen.
  • Dersom du skal gjennomføre støyende aktiviteter, som f.eks. oppussing eller festligheter, informer berørte naboer om dette i god tid i forkant. Berørte naboer vil være minimum de i samme oppgang og i nabooppgang. Oppgi kontaktinformasjon på oppslaget eller ved direkte kontakt slik at de kan få tak i deg dersom det blir plagsomt. Også varslet støyende aktiviteter må avsluttes før kl. 23. Ved sammenkomster oppfordrer vi alle til å innrette seg etter regler/påbud fra myndigheter med tanke på smittevern ved arrangering av sammenkomster.  
  • Dersom du opplever at lyd fra naboer er sjenerende støy, vær så snill og ta direkte kontakt naboen på en høflig måte. Det er ikke sikkert at man vet at lek, øving, musikkspilling og så videre er plagsomt for naboene. Det er veldig sannsynlig at små justeringer/avtaler kan løse problemet.

 

Velferdsrommet

På grunn av smittevern holdes velferdsrommet stengt ut uke 1 i 2021.

 

Parkeringsplass for el-bil

Det er kort ventetid for parkering for el-biler hos borettslaget. Les mer om parkeringsmuligheter og meld interesse på https://olanarr.no/parkering/

 

TV-kanaler

Om du savner noen av TV-kanalene som tilbyes må det gjennomføres kanalsøk på TV-boksen. Det har vært endringer av noen sendefrekvenser og dette kan være årsaken til manglende kanaler.

Vedlikeholdsbehov

Om du ser ting i egen leilighet eller i oppgang/kjeller/loft som du mener bør utbedres. Ta kontakt med styret/vaktmester. Da vil vi ta en sjekk for å avklare om dette er borettslagets ansvar. Om man oppdager vedlikeholdsbehov tidlig vil dette normalt føre til lavere kostnader for utbedring sammenliknet med kostnaden til en reperasjon.

 

Månedens tips både for trivsel og sikkerhet

  • Sjekk at røykvarsleren din fungerer som den skal
  • I oppgangen skal man kun ha dørmatte. Gjenstander som sko, søppel og barnevogner vil stenge rømningsveier for deg og dine naboer og lage mindre trivsel i bomiljøet for dine naboer. 

 


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei