Infoskriv januar 2023

16 januar 2023 - 17:33 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Informasjon - Del på Facebook - Del på Twitter

Det er hver andels eiers ansvar å holde seg oppdatert over hva som skjer i borettslaget, rettigheter og plikter. Våre kanaler er infoskriv, nettsiden (olanarr.no), vibbo.no og sms. 

Endringer på husleien februar 2023

  • Renteendring på lån: ny effektiv rente på 4.16%
  • Prisjustering TV avtale: ny pris 328,-

Vi bytter forsikringsselskap 

Fra februar vil vi ha Tryg forsikring som forsikringsselskap. Eventuelle skader skal som tidligere meldes inn via styret. Egenandelen på skader vil øke til 15 000,- 

 

Generalforsamling 2023 

Vi vil også i år ha digital avstemning, dette gjør vi fordi vi ser det øker valgdeltakelsen. Vi vil ha fysisk møte for spørsmål og diskusjon. Dette skjer torsdag 20.04.23 kl. 18.00 (vi kommer tilbake med sted). På generalforsamlingen velges medlemmer og varamedlemmer til styret og medlemmer til valgkomiteen. Ta kontakt med valgkomite@olanarr.no om du ønsker å stille eller har kandidater du tenker det kan være interessant at valgkomiteen snakker med.  

 

Dugnad vår 2023 

En annen viktig dato for våren er gjennomføring av dugnaden. Dette skjer onsdag 03.05.23 

 

Kyllingvinger (og annet snacks) og mating av fuglene

Vi har forståelse for at en snack på vei hjem eller på vei ut er godt og at det er hyggelig å mate fugler, men det er dessverre slik at matrester tiltrekker seg skadedyr. Vi ber dere derfor å mate fugler i parken og kaste matrester (inkludert ben) i søppelkassen.

 

Vedlikehold

Vaktmester og styret ser «alltid» etter feil og mangler i borettslaget. Dette fordi om vi ser noe tidlig vil det være enklere og billigere å fikse det enn om skaden får utvikle seg. Vi er kun 10 personer og tenker at 340 par øyne (som er cirka antall personer registrert i borettslaget) observerer mer. Vi ber derfor dere om å melde fra om det er noe dere tenker er en skade eller mangel. Ta kontakt med styret eller vaktmester, fortrinnsvis på e-post og ved hastesaker på telefon.

 

Sykkelskur – gjør plass til de som sykler om vinteren

Om du ikke bruker sykkelen din om vinteren, ber vi deg sette sykkelen ned i kjellerbod eller egen bod. Da blir det enklere og mer plass til de som faktisk bruker sykkelen om vinteren.

 

Håper vi ser deg på beboermøte 25.01.23 kl. 19.00

Fant du det du lette etter?
Ja Nei