Informasjon fra styret Oktober

14 oktober 2018 - 19:47 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Infoskriv - Del på Facebook - Del på Twitter

Ekstraordinær generalforsamling protokoll – varmekabler

Protokoll fra ekstraordinær generalforsamling ligger ute. Se www.olanarr.no for mer info eller kom på åpent styremøte onsdager 18.30-20.00 for utskrift.

I forbindelse med dette blir det sendt ut informasjon til dem som har meldt sin interesse. Dersom du ikke har meldt interesse, er fristen for dette 1. november. De som har meldt interesse vil deretter få tilsendt tilbud.
Har du tidligere meldt interesse, er det ikke behov for å melde dette på nytt.

Riks TV og HBO
Vi vil minne om at borettslaget har en avtale hos Rikstv som gir deg tilgang til HBO Nordic gjennom Rikstv appen. Appen lar deg også se tv når og hvor du vil, dirkete eller om du skulle gå glipp av noe. Ser du på sport? Sjekk ut kanalpakken, det går rykter om bra utvalg!

Varme og radiator
Fyringssesongen er i gang, og vi minner om lufting av radiatorer. Instrukser om dette finner du i gangen eller på www.Olanarr.no.
Noen syntes det kan være litt kaldt i starten av fyringssesongen og dette skyldes at varmeanlegget skrur seg på ved en gitt temperatur utendørs. I starten av sesongen vil anlegget skru seg av og på da temperaturen svinger mye rundt dette punktet. Vann er også en treg energi som skal gjennom flere tusen meter med rør og flere hundre radiatorer. En ekstra varmekilde kan derfor være greit å ha om en syntes det er kjølig i leiligheten. Tenk også på at det koster borettslaget Kr 10.000 dagen å drifte varmeanlegget i fyringssesongen, ikke ha på full varme og vidåpne vinduer samtidig. Senk forbruket ditt, senk kostnaden din!

Utenom hus
Dere som er berørt av arbeidet ved inngangsparti og på parkeringsplass kan vite at alt går etter planen og vi håper på å bli ferdig før snøen kommer.

Med vennlig hilsen oss i styret 🙂 

 


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei