Infoskriv desember 2022 – GOD JUL

14 desember 2022 - 18:20 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Informasjon - Del på Facebook - Del på Twitter

Generalforsamling og valg av nytt styre

Tiden raser av sted og valgkomiteen er i gang med å finne nye medlemmer til styret. Det er valg på styremedlemmer, varaer til styret og valgkomite. Å sitte i styret er en unik mulighet til å bidra til bomiljøet og i løpet av en tid i styret får man god innsikt i drift av selskap. Kanskje du har kompetanse borettslaget kan ha nytte av? Er du nyinnflyttet vil du bli godt kjent med ditt nye bomiljø har du bodd her lenge er det kanskje noe du ønsker å endre. Det er lov å foreslå både seg selv og andre til disse vervene. Ta kontakt med valgkomiteen via e-post valgkomite@olanarr.no eller styret via de vanlige kanalene dersom du har spørsmål om styrearbeidet så vil vi svare så godt vi kan. Frist for forslag til generalforsamling setter vi til 29.01.2023. Forslag sendes til styret via e-post styret@olanarr.no

 

Brannvern

Desember er en måned med mange branner. Gjør forebyggende grep ved å rengjøre kjøkkenventilatoren, se over julebelysningen og ikke bruk den om det er feil eller den blir varm, bruk levende lys med omhu og ikke gå fra disse, fakler må plassers i god avstand fra bygninger og kun ute. Sjekk også brannslokningsutstyret ditt.

 

Søppel

Desember er også en måned hvor vi generer mye søppel. Husk at det er søppelbrønner både utenfor ON1 og ON2. Oslo kommune har laget en fin guide som hjelper deg med rett søppelhåndtering i julen.  Husk at i matrester (inklusive flytende fett) og stearinrester ikke skal i avløpet. Dette øker risiko for at avløp tetter seg og det er god mat for rotter.

 

Informasjonsmøte 25.01.2023

Vi holder informasjonsmøte via teams med mulighet for oppmøte i velferdsrommet for de som ønsker teknisk bistand 25.01.2023 kl. 19.00. Vi vil informere om hva vi jobber med og hva som er planlagt fremover. Har du spørsmål så send gjerne inn disse i forkant til styret@olanarr.no.

 

Velferdsrommet

Vi gjør en justering av leiepris for velferdsrommet fra januar 2023. Dagsprisen blir 600,- og helgeprisen blir 1500,- De som allerede har booket vil få gammel pris.

 

Lademuligheter for elbil i Frydensgate

Gravearbeidet som foregår i Frydensgate er for å etablere ladeplasser. Dette vil bli kommunale plasser.

 

Feriesjekk

Vi har en liste for ting som er lurt å gjøre før man reiser på ferie. Den ligger på nettsiden til borettslaget. Vi oppfordrer til å senke temperaturen om man skal reise bort i julen. Dette for å spare energikostnader.  Men la det stå på en liten «lunk» slik at vi unngår frostskader.

 

Julebelysning

Vi har også i år pyntet borettslaget med julelys. Belysningen er noe redusert sammenliknet med tidligere, og alt er LED lys og bruker lite strøm.

 

Vi ønsker alle beboere en god jul og et godt nytt år


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei