Informasjonsskriv – August

22 august 2021 - 16:31 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Infoskriv - Del på Facebook - Del på Twitter

Dugnad
I informasjonsskrivet fra sommeren 2021 fikk alle beboerne vite om at det ikke ble dugnad i år. Etter en diskusjon i styret kom alle til enighet om å gjennomføre dugnaden allikevel.

Det vil bli gjennomført dugnad torsdag 09 september. Alle beboerne vil i forkant få tilsendt en link til påmeldingskjema, med svarfrist til 5 september. Dette gjør vi for å holde oversikten over hvor mange som kommer på dugnaden og for overholde smitteverntiltakene.

Det vil bli servering av mat og drikke på dugnadsdagen.


Container
Det vil også komme en container 9 september der man har muligheten til å kaste restavfall sitt, som det ikke er mulig å kaste ved vanlig søppelhåndtering. Det skal kastes ordinært restavfall i containeren, og spesialavfall må leveres på annen måte.


Velferdsrommet
Fra 01 september kan man leie velferdsrommet igjen.

Det er viktig at leier overholder de lokale smitteverntiltakene som har blitt gitt av FHI og byrådet. Ansamlinger av antall personer i lokalet samt overholdelse av smitteverntiltakene er leier sitt egen ansvar.  
NB! Hvis det kommer nye føringer fra nasjonalt og i fra byrådet vedrørende ansamlinger og private fester, så eier seg styret rett til å kanseller utleien av velferdsrommet på kortvarsel.


SMS tjeneste
Vi bruker aktivt SMS tjeneste for å informere. Det er spesielt nyttig å abonnere på denne med tanke på saker som plutselig oppstår. Du melder deg inn ved å sende OLANARR START til 26660. Om du mot formodning ikke ønsker å abonnere lenger, sender du OLANARR STOPP til 26660.


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei