Informasjonsskriv – mars 2022

7 mars 2022 - 19:51 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Informasjon - Del på Facebook - Del på Twitter

Åpent styrerom

Vi starter med åpent styrerom fra 09.03.2022. Vi har åpent mellom kl. 18:30 og 19:30 på onsdager. Da er vi tilgjengelige for diverse spørsmål og henvendelser. Ta gjerne turen innom om det er noe du lurer på.

 

Generalforsamling 2022

Vi har valgt å gjennomfør også årets generalforsamling digitalt. Alle forslag til generalforsamlingen må meldes via vibbo.no. Her kan man også foreslå kandidater til styreverv. Frist for forslag og kandidater er 05.04.2022

 

Våren er i anmarsj…

  • Søppel og hundeavføring

Samtidig med de vårtegnene vi setter pris på kommer de som ikke er så hyggelige. Snøsmeltingen viser at ikke alle er like flinke til å kast søppel og å ta opp hundeavføring. Vær så snill og plukk opp etter hunden din og ikke kast søppel på gater og i hekker. Hundeposen kastes i en av containerne for restavfall (ved Ola Narr 1 og 2) med en gang og skal ikke mellomlagres andre steder.

  • Sesongstart for grønt gruppa

Det er stadig behov for folk som har lyst til å bruke noe av fritiden sin på de flotte grøntområdene vi har i borettslaget. Grønt gruppa vil holde et informasjonsmøte i april om hva de gjør, planer og muligheter for deltakelse.

 

Utleie av vaskeri

Vi har lykkes i å få en utleieavtale for det gamle vaskeriet. Det er fint at vaskeriet kan brukes til noe, og det gir borettslaget inntekter. Leietaker er Flyteterapi og det vil komme mer informasjon nærmere åpningen.

 

Uvedkommende i oppgangen

Vi ønsker ikke at uvedkommende skal komme inn i oppgangene og/eller kjeller og loft. Dette for å unngå hærverk, innbrudd og generell sikkerhet for beboere. Slipp derfor bare inn de du kjenner. Om du har lyst til å snakke med en selger, anse dette som et besøk til deg og følg vedkommende ut etter endt samtale.

H-nummer? Leilighetsnummer?

Ved kontakt med styret på e-post og ved bestillinger er det flott om leilighetsnummeret benyttes om det gjelder noe for ditt eierforhold eller leilighet. Da er det lettere å finne deg i systemet. Leilighetsnummeret finner du på klisterlappen på dørkarmen og er det nummeret på ringeklokka.


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei