Informasjonsskriv fra styret – September

30 september 2021 - 16:52 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Informasjon - Del på Facebook - Del på Twitter

Takke for dugnad 
Styret ønsker å takke alle sammen som ble med på dugnaden i september. Vi fikk godt vær og humøret og innsatsen var på topp. Vi fikk gjort mer enn forventet og nå er borettslaget klar for vinteren. Takk for godt oppmøte til ny og kjente fjes. Vi håper å se dere og flere til våren!   

Vedlikehold av dører og vinduer  
Husk å smør hengslene på vinduene dine før vinteren kommer slik at du slipper å få frosset fast vinduene dine. Det er beboer sitt ansvar å smøre hengsler, låser på dører og vinduer. Dette må gjøres en gang i året, og spesielt om det begynner å lage lyd. Bruk låsfett som du får kjøpt på Jernia. Trenger du hjelp kan du ta kontakt med vaktmester, men dette må beboer selv betale for.  

Åpent Styrerom: 
Styrerommet har tidligere vært stengt grunnet koronarestriksjoner. 
Fra og med onsdag 6 oktober vil styrerommet åpne igjen fra kl. 18:30-19:30. 
Alle beboerne i Ola Narr Borettslag har muligheten til å komme innom styrerommet for å møte styret og for å få svar spørsmålene du lurer på. 

Forbered balkongen din for vinteren 
Begynn å forbered balkongen din for vinteren.  
Ta bort blomsterkasser og eventuell gressmatte som dere har liggende i balkongen, da belegget under kan bli ødelagt grunnet fukt. 
Rydd bort det du ikke bruker og lagre den inni boden din. 

Radiatorer 
Husk å se over radiatoren for lekkasje og rust. Det er også viktig å lufte radiatoren når sirkulasjon igjen er i gang. Du kan få kjøpt radiatornøkkel hos Jernia. Opplever du at det er kaldt nå i overgangsperioden kan du henvende deg til vaktmesteren for å låne en varmeovn. Akkurat nå er det for varmt til at anlegget gir optimal varme.  

Justering av parkeringspris 
Fra og med 01.01.2022 vil prisen på parkeringsplassene øke med kr. 100,-. 
Leiere av parkeringsplassen vil få mer informasjon tilsendt per e-post.  

Fest bråk 
Styret har fått flere meldinger om feststøy den siste tiden. Vi skjønner at folk har behov for å være sosiale og være med sine nærmeste. Styret oppfordrer alle til å sette seg inn i husholdningsreglene og bruke tavlen i oppgangen sin for å varsle naboene sine ved planlagt fest.  

                                  

Med vennlig hilsen oss i Styret 


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei