Informasjonsskriv fra styret september 2023

3 september 2023 - 20:42 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Rundskriv - Del på Facebook - Del på Twitter
Høstdugnad gjennomført 🛠️ 💪 🌱 🧹

Tusen takk til dere som møtte opp på dugnaden og bidro til at vi fikk utført mange oppgaver. Vi fikk blant annet ordnet grøntarealene, ryddet kjellere og loft og vasket rent på velferdsrommet. Neste dugnad blir til våren og da håper vi på nok et bra oppmøte.

Justering av renter 💰 📈

Vi har mottatt varsel om renteendring fra Handelsbanken og nominell rente på lånene er nå 5,1%. Norges Bank har satt opp styringsrenta, noe som medfører at det snart vil komme enda en justering av renta hos Handelsbanken.

Gjenstander i fellesarealer🧹 🗑️

Vi minner alle om at oppbevaring av gjenstander i fellesarealer ikke er tillatt og at gjenstander som etterlates vil bli fjernet uten forvarsel. Fellesarealer inkluderer områder som trappeoppganger, loftsrom og kjeller (utenfor boder), samt utendørsområder som gressplener og gårdsplasser. Sykler og barnevogner skal enten oppbevares i din egen bod, i fellesboden eller inne i din egen leilighet. Pga. brannsikkerhet er det veldig viktig at det ikke plasseres gjenstander i trappeoppgang da dette er en rømningsvei ved en eventuell brann.

Bruk av falske nøkler til oppgang 🔑

Vi vil minne om at det ikke er tillatt å slipe egne nøkler til oppganger. Nøkler som ikke er autentiske må skiftes ut snarest. Dette er viktig for å unngå nøkler av lav kvalitet som kan brekke i dørlåsen, noe som har skjedd mange ganger og som kan bli dyrt å reparere. Originale systemnøkler for inngangsdører i Ola Narr Borettslag skal ha en gulaktig farge og nummeret «MA3677» inngravert. Hvis nøkkelen til oppgangen din er sølvfarget, er det sannsynligvis ikke en autentisk nøkkel. Ved tvil, vennligst ta kontakt med vaktmester. Nøkler til oppgang skal alltid bestilles via olanarr.no.

Vi minner også om at appen Unloc kan brukes til å åpne dører til oppgang. Den har alle beboere automatisk tilgang til gjennom sitt telefonnummer.

Rensing av sluk på balkong 🌧️ 🧽

Etter en regnfull sommer kan det være smart å rense sluket på balkongen. I tillegg til at det samler seg planterester og gammelt løv har vaktmesteren tidligere funnet uønskede gjenstander i rørene. Dette kan føre til at systemet går tett og at det blir søl i kjelleren. Dersom du ikke har mulighet til å rengjøre sluket ditt selv kan tjenesten kjøpes av vaktmester. Husk at slukene på balkongen ikke skal brukes som søppelkasse. Hvis uønskede gjenstander havner i sluket, ta kontakt med vaktmesteren for fjerning. Ved rengjøring av sluk på balkong skal det ikke brukes kjemikalier som Plumbo og Mudin.

Individuell måling av varme🌡️ 📊

Styret er snart i mål med å få på plass leverandør av individuell måling av energiforbruk, som vedtatt i generalforsamlingen 2022. Mer informasjon om dette vil komme i løpet av høsten.

Hilsen fra styret 😊🤹‍♀️

Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei