Informasjonsskriv fra styret – oktober 2023

5 oktober 2023 - 20:37 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Informasjon - Del på Facebook - Del på Twitter
Vil du sitte i valgkomitéen? 📅😊🏠🗳️

Et av medlemmene i valgkomiteen har trukket seg og det blir derfor en ny ekstraordinær generalforsamling for å velge et nytt medlem. I den anledning trenger vi en ny kandidat. Har du lyst eller vet om en nabo som du tror kunne tenke seg å bli en del av valgkomitéen? Meld din interesse til valgkomite@olanarr.no. Valgkomitéens hovedoppgave er å finne kandidater til valg av det neste styret. Det er dessuten en veldig fin måte å møte og bli kjent med naboer i borettslaget.

Naboklager 💬 😊

I det siste har styret mottatt en del klager fra beboerne angående støy. Dersom du har behov for å klage på en nabo vedrørende støy bør du ta kontakt med den det gjelder før du kontakter styret. I mange tilfeller vet personen(e) ikke at de støyer slik at det plager andre og da kan en vennlig påminnelse løse problemet. Vi har full forståelse for at dette kan være vanskelig og ubehagelig, men det er i de fleste tilfeller lite styret kan gjøre med slike problemer annet enn å råde til dialog mellom partene.

Vi minner også om at det i henhold til husordensreglene skal være stille etter kl. 23, men ta hensyn til naboene også før kl. 23. Oppussing som medfører støy skal opphøre innen kl. 21 og naboer skal varsles på forhånd. Oppslagstavla nederst i oppgangen kan brukes til å henge opp lapp med nabovarsel.

Renteheving 📈

Vi har mottatt varsel om renteendring fra Handelsbanken og renten på lånene er nå 5,35%. Norges Bank satt opp styringsrenta ytterligere, noe som medfører at det snart vil komme enda en justering av renta hos Handelsbanken.

Fjerning av mose på tak 🏡 🌿 🧹 💦

Om kort tid vil selskapet Mitt Vindu komme for å fjerne mose fra takene våre her i borettslaget. Dette er nødvendig vedlikehold som må utføres med noen års mellomrom for at mosen ikke skal bre om seg og ødelegge taksteinen. Mosefjerningen vil medføre en del søl og selskapet som utfører jobben spyler vegger og takrenner etter at jobben er utført. Dette kan i sin tur føre til at vinduer og balkonger blir tilskitnet og må rengjøres. Dette er noe beboerne må gjøre selv. Det er også veldig viktig å rydde balkonger før mosefjerning hvis man vil unngå at ting som befinner seg der blir tilskitnet.

Mer informasjon om mosefjerningen vil komme på eget skriv.

Smøring av vinduer 🛠️ 🧼

Nå som kuldesesongen nærmer seg kan være lurt å smøre mekanikken i vinduene. Dette kan være smart å gjøre samtidig med at vinduene vaskes etter mosefjerningen.

Når kommer varmen på? 🌡️ 💰

Det begynner snart å bli kjølig ute og det betyr at det nærmer seg tid for å skru på fjernvarmen. For å spare midler og ikke bruke varme før det er nødvendig, er dette som tidligere en vurdering som styret gjør på bakgrunn av hvilke temperaturer som er meldt i tiden fremover.

Platting utenfor velferdsrom 🏞️ 🛠️ 🎉

Nå er plattingen utenfor velferdsrommet endelig ferdig og kan tas i bruk. Plattingen er enkelt og praktisk tilgjengelig via verandadøra fra velferdsrommet.

Hilsen fra styret  😊 🤹‍♀️

Fant du det du lette etter?
Ja Nei