Informasjonsskriv fra styret – november 2023

26 oktober 2023 - 21:58 - Skrevet av Magnus Sørensen Haukaas - Kategori: Informasjon - Del på Facebook - Del på Twitter

Takk! til alle beboere for fleksibiliteten rundt takvaskingen som nå er fullført. Nå er tak, vegger og takrenner skinnende rent. 🧼✨🙌

Gjør balkongen klar for vinteren 🏡❄️🪑

Nå som det begynner å bli kjølig
ute, er det på tide å klargjøre
balkongen for vinteren. Det er
viktig at blomsterkasser blir fjernet
før snøen og kulden setter inn.
Snø og innfrysning av jord kan
gjøre at blomsterkassene blir
veldig tunge, og om de faller ned kan det få fatale konsekvenser. Det er også viktig å ta inn møbler og gjenstander som kan samle opp vann. Om disse fryser fast i balkongen, kan dette skade overflaten.

Felling av tre 🌳

Vi i styret har behandlet innspill ang. treet på parkeringsplassen ved Ola Narr 20, og har landet på en konklusjon. Les mer på olanarr.no.

Rydding av sykkelparkering 🚲🧹🧽

De to røde sykkelskurene skal ryddes og rengjøres 30. oktober. Sykkelskurene må derfor ikke benyttes denne dagen og sykler og andre gjenstander vil bli fjernet samme dag som rengjøringen finner sted. Mer informasjon finnes på eget skriv som henger ved inngangene til sykkelskurene.

Generalforsamling 2024 🗳️🙋‍♂️🙋‍♀️

Om noen måneder er det igjen duket for ordinær generalforsamling og vi trenger kandidater til valgkomité, styret, samt varamedlemmer til styret. Hvis du kan tenke deg å stille eller kjenner noen andre i borettslaget som er interessert, ta kontakt med valgkomitéen på valgkomite@olanarr.no.

Renteendring i felleslånet fra Handelsbanken 💰📈🏦

Renten har gått opp til 5,6%. Renteendringen skjer på bakgrunn av at Norges Bank har endret styringsrenta.

 

Tips for å forebygge brann 🔥🚒💡🏠

Vi nærmer oss tiden på året hvor det oppstår flest branner. Her er noen gode råd for forebygging av brann.

  • Ikke la levende lys stå å brenne uten tilsyn eller om natten. Dette er en typisk kilde til brann i mørketiden.

  • Kontroller brannslukningsapparatet og sjekk at røykvarslerne fungerer som de skal. Bytt batterier dersom det trengs. Røykvarsler kan fås på åpent styrerom (1 stk. pr. beboer)

  • Hvis du planlegger å pynte balkongen din med belysning i mørketiden, er det viktig å bruke lys som er egnet for utendørs bruk.

    Det har i følge forsikringsselskapene vært en økning av branner i oppladbare batterier (el-sykler, el-sparkesykler, ståbrett o.l.) de seneste årene. Vi minner om at slike batterier ikke skal lades uten noen til stede eller om natten. Lad helst batteriet i god avstand fra brannfarlig materiell, bruk original lader og påse at batteri og lader ikke er skadet. Vær oppmerksom på unormal varmeutvikling. Dette er råd fra Brannvernforeningen.

    Vi legger også til at lading av batterier må skje i egen leilighet og ikke i borettslagets fellesarealer.

🍂🍁

Styret ønsker alle en fantastisk høst! 😊 🤹‍♀️


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei