Informasjonsskriv fra styret – november 2023, nr. 2

19 november 2023 - 22:54 - Skrevet av Magnus Sørensen Haukaas - Kategori: Informasjon - Del på Facebook - Del på Twitter

Slukk lys og lukk dører 💡🚪
Vi er inne i en tid hvor faren for innbrudd i boder er økt. Vi har dessverre tidligere hatt innbrudd i både kjeller- og loftsboder i borettslaget. For å minske faren for at det skjer igjen, er det viktig å holde dører til oppganger og kjellere lukket slik at uvedkommende ikke kommer seg inn. Vi opplever også ofte at lyset blir stående på i kjellere og på loft. Dette er noe som også potensielt kan tiltrekke seg innbruddstyver og det er derfor viktig å huske å slukke lyset etter seg.

 

Frist for forslag til generalforsamling 📅
Fristen for å sende inn forslag til neste generalforsamling er 01.02.2024.

 

Julegrantenning 🎅🎄🎁
Vi fortsetter tradisjonen med julegrantenning første søndag i advent, og i år skjer det søndag 3. desember. Møt opp, ta på varme klær og gjerne nisselue. Nissekorpset kommer for å spille jula inn og det blir overraskelser for barna. Kanskje noe for de voksne også! Mer informasjon og nøyaktig tidspunkt for julegrantenning kommer på eget skriv.

 

Medboere og pårørende i Vibbo 📋👥
Vi vil oppfordre alle til å registrere pårørende i Vibbo. Dette vil gjøre det lettere for styret å kontakte pårørende hvis noe skulle oppstå. Vi oppfordrer også alle andelseiere til å registrere medboere i Vibbo.


Når man registrerer noen i Vibbo vil den som registreres få en SMS med en invitasjon som må godtas før registreringen trer i kraft.

 

Bruk av sykkelbod 🚲🚪🛠️
De to røde sykkelskurene i borettslaget skal kun benyttes for sykler og barnevogner som er i bruk. Oppbevaring/lagring av sykler og barnevogner skal ellers skje i fellesbod eller egen bod i kjeller/loft.

 

Ny forretningsfører 🏢👩‍💼
Ola Narr Borettslag får ny forretningsfører i OBOS fra og med 01.01.2024. Hun heter Christine Kirkhorn. Christine sin e-post er christine.kirkhorn@obos.no. Frem til hennes tiltredelse kan OBOS kontaktes på oef@obos.no.

 

OBOS-nøkkel 📱🔑🚪
Vi minner om at alle andelseiere som er registrert i Vibbo har tilgang til en digital nøkkel til oppgangen sin via appen Unloc. Nøkkelen er tilgjengelig i appen via telefonnummret ditt. Appen bruker Bluetooth til å åpne døren. Nøkkelen kan deles videre til medboere gjennom appen.

 

Oppbevaring i fellesareal 🚫📦
Vi minner om at det i henhold til borettslagets husordensregler ikke er tillatt å oppbevare ting i borettslagets fellesarealer. Ting som etterlates vil bli fjernet uten forvarsel og kan i verste fall ende med å bli kastet.

 

Hilsen fra styret 😊🎅


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei