Informasjonsskriv fra styret – mars 2024

5 mars 2024 - 12:12 - Skrevet av Magnus Sørensen Haukaas - Kategori: Informasjon - Del på Facebook - Del på Twitter
Bidra med søppelplukking 🌱🗑️🌞

Endelig er det vår og snøen avtar. Med dette kommer også alt søppelet som har vært skjult under vinterens hvite teppe frem. Det åpner for en gyllen mulighet til å bidra til vårt felles bomiljø ved å plukke opp eventuell søppel og kaste det der det skal kastes.

Valgkomitéen søker deg! 👥📝

For at borettslaget skal fungere må vi ha et styre. Vi oppfordrer på det sterkeste å ta kontakt med valgkomiteen på e-post valgkomite@olanarr.no dersom du kan ta tenke deg å bidra til fellesskapet i borettslaget ved å være styremedlem. Andre verv som også er på valg er varamedlem i styret og valgkomite. Er du en av disse, ta også kontakt med valgkomiteen.

Generalforsamling 🗳️

Snart er det igjen duket for ordinær generalforsamling. Avstemningen vil bli gjennomført digitalt, men det vil også være et fysisk møte i velferdsrommet den 21. mai. Her vil det bli gjennomgang av sakene og hvordan man stemmer elektronisk.

Installasjon av vann- og varmemålere 🚿🌡️🛠️

Installasjon av måleenheter for individuell måling av varmtvann og oppvarming er i gang. Når det er din tur til å få dette installert, vil du en tid i forkant få en SMS fra et selskap som heter Brunata. Les mer om installasjonen av måleenhetene på olanarr.no

Waterguard og komfyrvakt 💧🔥

Vi oppfordrer alle til å installere waterguard på kjøkken og i andre rom der det er vann og avløp (som ikke er våtrom). Waterguard er en lekkasjesikring som automatisk stenger vannet dersom en lekkasje skulle oppstå. Vi vil også oppfordre alle til å installere komfyrvakt, dersom man ikke har dette fra før. Komfyrvakten gir en alarm ved fare for brann og slår av strømmen til komfyren om ingen reagerer på alarmen.

Waterguard og komfyrvakt er påbudt i nye installasjoner, som betyr at det er noe man MÅ installere dersom man pusser opp. Borettslaget har de siste årene hatt store kostnader knyttet til vannlekkasjer, noe som i de fleste tilfeller kunne vært unngått med waterguard.

🧯 Husk også å skrifte batteri i brannvarslere og sjekke brannslukningsapparater!

Dugnad 🌱🧹🔧

Sett av mandag 29. april i kalenderen. Da det nemlig klart for årets vårdugnad.

Økning i felleskostnader 📈📊

Felleskostnadene skulle etter planen økes fra 1. februar, men grunnet en feil hos OBOS så skjedde ikke det. Dette korrigeres derfor på fakturaen for mars. De påfølgende fakturaene vil være tilbake til normalen igjen.

Rensing av sluk på balkong 🌧️🧽

Etter en vinter med mye nedbør, kan det være smart å rense sluket på balkongen for å forhindre at det går tett, noe som igjen kan føre til lekkasjer og søl i kjelleren. Dersom du ikke har mulighet til å rengjøre sluket ditt selv kan tjenesten kjøpes av vaktmester.

Hilsen fra styret 🤹


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei