Informasjonsskriv fra styret juni 2023

30 mai 2023 - 20:57 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Informasjon - Del på Facebook - Del på Twitter

Balkongkasser

Vi har tidligere pleid å selge disse, men vi får dessverre ikke tak i den modellen som vi har pleid å ha. Kassene må derfor skaffes på egenhånd. Disse fås kjøpt på blant annet Jernia og Clas Ohlson. Det er også viktig at kasser som henges på utsiden av rekkverket er sikret slik at de ikke kan falle ned og potensielt skade noen.

 

Individuell nedbetaling av fellesgjeld

Borettslaget har individuell nedbetaling av fellesgjeld, såkalt IN-ordning. Dette kan betales inn to ganger i året og neste frist er 30. september. Om man velger å nedbetale lånet så vil dette påvirke den månedlige felleskostnaden for din leilighet. For mer informasjon om IN-ordningen kan man kontakte OBOS på oef@obos.no.

 

Flagging

Vi i styret prøver så godt vi kan å flagge på flaggdager, men grunnet mange andre daglige oppgaver kan dette i blant være vanskelig å organisere. Hvis du vil hjelpe oss med flagging kan du sende epost til styret@olanarr.no.

 

Ødelagt gjerde – status

Mange har sikkert lagt merke til at gjerdet ut mot Finnmarksgata ved Ola Narr 8-10 fortsatt er skadet etter at en buss kjørte inn i det i 2021. Erstatningssaken omfatter blant annet et 30 år gammelt tre som det har vist seg vanskelig å innhente pris på og det er derfor gjerdet har forblitt ødelagt så lenge. Vi har håp om at det vil bli ordnet i løpet av august.

 

Grønnsaker, bær og frukt i bakgården

Nå som våren er kommet for fullt er det begynt å gro grønnsaker i kassene i bakgården. Utover sommeren vil også bær og frukt modnes. Det finnes bærbusker og frukt-trær flere steder på borettslagets område. Vi vil minne om at dette er en gode som er til for alle. Ta gjerne litt og husk å la det være igjen noe til den neste.

 

Luking i bed

Borettslaget har mange bed som må stelles og lukes jevnlig. Hvis noen har lyst til å hjelpe til med dette så finnes det en egen chatgruppe på messenger som arrangerer mini-dugnader. Om du ønsker å være med eller vil ha ansvar for et spesifikt bed, ta kontakt med styret.

 

Åpent styrerom stenger for sommeren

Siste åpent styrerom før sommeren er onsdag 28. juni. Første åpent styrerom etter sommeren er onsdag 9. august.

 

Hilsen fra Aleksander, Anne Line, Mariann, Magnus, Rune, Markus, Marie Louise, Halina og Eli (styret)


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei