Informasjonsskriv fra styret juli 2023

23 juni 2023 - 15:47 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Informasjon - Del på Facebook - Del på Twitter

Huskeliste for ferie

Snart er det ferie for mange, og om du skal reise bort anbefaler vi å gå gjennom sjekklisten for ferie som du finner her https://olanarr.no/huskeliste-for-ferie

 

Renteendring på lån

Den effektive renten på lånene er justert til 4,68% fra og med 19. juni. Dette vil bli korrigert automatisk på neste faktura.

 

Mating av fugler

Vi minner om at mating av fugler ikke er tillatt på Borettslagets tomt. Dette gjelder også vannbeholdere som settes ut til fuglene. Årsaken er blant annet at noen opplever at fuglene skitner til balkonger og uteområder, samt at matrester som blir liggende kan tiltrekke seg skadedyr. Vi vil oppfordre til heller å mate fuglene og sette vannbeholderne i parken. Da kan andre også nyte godt av disse.

 

Grøntgruppa på Vibbo

Grøntgruppa er nå en åpen gruppe på Vibbo, og hvis du ønsker å bidra med diverse hagearbeid som planting og luking kan du melde deg inn der. Du trenger ikke å ha grønne fingre for å være med. Opplæring vil bli gitt og borettslaget har diverse hageredskaper til utlån. Grøntgruppa på Vibbo finner du her: https://vibbo.no/ola-narr/grupper/grontgruppa

 

Husk å lukke og låse

Vi minner om at det er viktig å lukke og låse dører og vinduer, både i oppgang, kjeller og på loft. Da minsker vi sjansene for at uvedkomne kommer seg inn, og det skaper et tryggere bomiljø. Lukking av vinduer er også viktig med tanke på regn, slik at vi unngår vannskader. Vinduer som blir stående åpne i kjellere kan også tiltrekke seg insekter og dyr som kan gjøre skade på ting som befinner seg der.

 

Tuftepark

Tufteparken er snart ferdig og befinner seg på plenen utenfor Ola Narr 4. Den består av apparater som man kan bruke til trening hvis man ønsker det.

 

Plukking av søppel

Nå som det er sommer, sol og varmt ute, blir det også liggende igjen en del søppel rundt om. Hvis man ser søppel på bakken er det fint om man plukker med seg dette og kaster det der det skal kastes. Da blir det penere og hyggeligere rundt oss.

 

God sommer!

Hilsen fra styret 🔆


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei