Informasjonsskriv fra styret – desember 2023

10 desember 2023 - 22:54 - Skrevet av Magnus Sørensen Haukaas - Kategori: Informasjon - Del på Facebook - Del på Twitter
Ny kandidat til valgkomiteen 🗳️📋

Vi har fått en ny kandidat til valgkomiteen og det blir derfor en ekstraordinær generalforsamling for å velge inn den nye kandidaten. Innkalling vil komme på e-post.

Vi minner også om at du allerede nå kan melde deg som kandidat til valget av styret og valgkomiteen for 2024, som vil skje på den ordinære generalforsamlingen på våren. Meld din interesse til valgkomiteen på valgkomite@olanarr.no.

Økning i felleskostnader 📈📊

Fellesutgiftene øker med 9,5% fra og med 1. februar. Dette skjer i hovedsak på bakgrunn av økte kommunale avgifter. Vi vil spesifisere at det kun er linja «Felleskostnader» på fakturaen som øker og ikke hele fakturabeløpet.

Brannvern 🔥🚨🧯💡

Vi er inne i den måneden hvor det skjer flest branner i løpet av året, og derfor er det viktig å sjekke at alle brannvarslere har batterier og at de fungerer som de skal. Dersom du mangler brannvarsler, kan dette fås på åpent styrerom (1stk. pr. boenhet).

Julen er også en høytid med mye matlaging, og dersom filteret i ventilatoren er full av fett kan en brann på komfyren smitte over. Brann i ventilatoren kan gjøre store skader og fettbranner er ofte vanskelig å slukke. Det er derfor viktig å rengjøre ventilatoren.

Andre brannforebyggende tiltak er å bruke levende lys med omhu og ikke forlate disse, se over julebelysningen og ikke bruk den om den er skadet eller produserer varme, reduser antall skjøteledninger, fakler må plassers i god avstand fra bygninger og kun utendørs. Sjekk også brannslukningsutstyret ditt.

Søppel 🚯🐀

Desember er en måned hvor det genereres mye søppel. Det er søppelbrønner utenfor Ola Narr 1 og 2 og søppel skal ikke settes på bakken ved siden av disse. Vær også oppmerksom på at matrester (inkludert flytende fett) og stearinrester ikke skal kastes i avløpet, da dette øker risikoen for at avløpet går tett og tiltrekker seg rotter.

Brukte juletrær 🎄🚯

Når jula er over og juletreet skal ut, pleier kommunen å samle inn brukte juletrær. Det vil komme mer informasjon fra kommunen om dette nærmere jul. Brukte juletrær skal ikke slenges på bakken ved siden av søppelbrønnene eller noen andre steder i borettslaget.

Beboermøte 💻📝🏢

Den 17. januar kl 19:00 vil det være beboermøte i Ola Narr Borettslag. Møtet vil i hovedsak foregå digitalt på Teams, men det vil også være mulig å delta fysisk på møtet på velferdsrommet. Har du tips til saker du ønsker at vi skal ta opp? Send de inn til styret@olanarr.no. Innkalling til møtet vil komme nærmere datoen for møtet.

Vi ønsker alle en god jul og et godt nytt år! 🎄🎅🎁🎉
Hilsen fra styret 🤹‍♂️😊

Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei