Informasjonsskriv desember 2021

16 desember 2021 - 17:50 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Informasjon - Del på Facebook - Del på Twitter

Brannsikkerhet
I desember er det dessverre mange husbranner. Vi oppfordrer derfor alle til å sjekke utstyr for brannvarsling og slukking, rense kjøkkenventilator, bruke levende lys med varsomhet og ikke gå fra komfyren mens den er i bruk. Siden oppgangene er rømningsvei er det ikke lov å oppbevare sko, akebrett, barnevogner og annet utstyr her.

 

Økning i felleskostnader.

Renten har økt på felleslånene, ny effektiv rente er på 1.8%, endringen skjedde 26.11. TV avgiften vil øke med 23,- fra 2022. På grunn av høy strømpris og tilsvarende fjernvarmepris har vi sett at vi har energikostnader langt over budsjett de siste månedene. Vi er derfor nødt til å sette opp denne posten på husleien. Vi har justert denne med 12%, da vi forventer veldig høye priser gjennom vinteren. Vi vil vurdere faktisk kostnad opp mot forventet sommeren 2022, og eventuelt justere denne på nytt. Felleskostnader blir økt med 6%, dette skyldes generelt økning i prisnivå og nødvendig vedlikehold som er planlagt i 2022. Endringen i husleien for energikostnader og felleskostnader vil skje fra februar 2022.

Avløp

Vi minner om at jevnlig rens av avløp er nyttig. Rens manuelt der du kommer til og bruk en mild avløpsåpner for jevnlig renhold for å unngå at det tetter seg. Dette gjelder både på bad og på kjøkken. Det er også viktig at man ikke kaster matrester i avløpet. Mye fett i avløpet kan tette dette, samt være god føde for rotter.

 

Sykler i utvendige sykkelskur

Vi oppfordrer de som ikke bruker syklene sine jevnlig i vinterhalvåret om å plassere disse i egen bod eller kjellerbod. Da blir utenomhus sykkelskurene bedre tilgjengelig for de som sykler hele året og for de som bruker til akebrett.

 

Juleferie

Reiser du bort i høytiden, ta gjerne en titt på sjekklisten for ferie som ligger her 

TV-tilbud

RiksTV pakken vi har er utvidet og det er derfor gode muligheter for mer underholdning via for eksempel Paramount og HBO Max.  

Åpent styrerom

På grunn av nye smittevernstiltak vil vi holde åpent styrerom stengt fremover. Vi vil varsle når vi igjen starter med åpent styrerom på onsdag. Inntil da vil vi svare så godt vi kan via e-post og telefon.


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei