Informasjon august 2020

28 august 2020 - 17:09 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Informasjon - Del på Facebook - Del på Twitter

Åpent styrerom

Vi starter med åpent styrerom igjen. Hver onsdag fra kl. 1830 til 1930, første gang i høst er onsdag 02.09.  Ta hensyn til smittevern når du kommer, ved å være en per husstand og holde avstand til andre besøkende og oss som sitter der.

Ta ekstra hensyn til naboene dine nå som mange tilbringer veldig mye tid hjemme

I det siste har styret dessverre mottatt en del klager fra beboerne angående støy fra naboer.  Det bor mange mennesker i borettslaget og lyd bærer godt i mur som blokkene er bygd av. Støy kan skyldes oppussing, musikkøvelse, høy musikkspilling eller tv, aktiv lek hos barn og festing osv. For mye av uønsket lyd, blir over tid plagsomt. Husordensreglene sier at skal være stille etter kl.  23.00. Dette må overholdes, men ta også hensyn til naboene før kl. 23.  Til dere som sjeneres av lyd, om dere vet hvem som støyer, ta kontakt med de direkte. Det kan hende de ikke vet at de støyer slik at det plager andre.  

Røyking på balkong oppleves også som plagsomt. Røyken siger inn i naboleilighetene gjennom ventilene og gjennom vinduene ved lufting. Til dere som røyker på balkongen, vennligst reduser dette til et minimum for å ta hensyn til naboene dine.

OBOS nøkkelen

Vi fortsetter med OBOS nøkkelen etter et vellykket prøveprosjekt. Denne elektroniske nøkkelen vil også fungere på enkelte typer av elektroniske låser som kan monteres på leilighetsdørene. Mer informasjon kommer.

SMS tjenesten

Vi sender ut nyttig informasjon via SMS. For å melde deg på denne tjenesten, send kodeord olanarr til 26660.

Vann- og kloakkledninger

Oslo kommune skal renovere den kommunale vannledningen i området. Borettslaget har fått lite informasjon, men det vil mest sannsynlig skje i september/oktober. Renovering av vannledningen krever at vannet blir stengt i perioder. Noen parkeringsplasser vil også bli berørt mens arbeidet pågår. Mer informasjon kommer.

Vedlikeholdstips

Rensing av sluk og avløp bør gjøres regelmessig. Fjern smuss der du kommer til fysisk og benytt avløpsåpner som et forebyggende tiltak i de avløpene du ikke har lett tilgang til. Ved å gjøre dette forebygger du tett avløp og skader.

Fant du det du lette etter?
Ja Nei