Informasjon september 2020

21 september 2020 - 20:46 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Informasjon - Del på Facebook - Del på Twitter

Høstdugnad avlyst og container blir ikke bestilt

På grunn av smittevern blir årets høstdugnad ikke gjennomført. Om du har en oppgave som du ønsker å gjøre på egenhånd, ta kontakt med styret per e-post for avklaring og lån av utstyr.

Det blir ikke bestilt felles container, da dette bestilles i forbindelse med dugnad. Søppel skal ikke lagres i fellesområder, men må avleveres til returpunkter. Det finnes flere muligheter; isekk (eller liknende), søppeltaxi, kjøring til avfallsplass eller levering på Sofienberg gjenbruksstasjon. Ved bruk av isekk må denne plasseres i forsvarlig avstand fra bygningene. Om man ikke har egen bil kan varebiler leies relativt rimelig via Hertz bilpool, som har biler på parkeringen ved Ola Narr 1.

 

 Oppvarming

Så langt har september vært en varm måned i Oslo, derfor er ikke oppvarmingen skrudd på. Varmen kommer på når det blir kaldere. Vi har avventet å skru på varmen, fordi i overgangsperioden er det svært dyrt med felles oppvarming. Dette fordi mye varme vil gå tapt i systemet, siden ikke alle har oppvarmingsbehov. Om man  synes det er kaldt inne, oppfordres man til å ta på noe varmere tøy eventuelt benytte en elektrisk varmeovn i det rommet man oppholder seg.

 

Dørautomatikk

Ola Narr 7, 9, 11, 18, 20 og 22 får nå installert dørautomatikk. Når dette arbeidet er ferdig har alle oppgangene elektrisk dørpumpe.

 

Renovering av vannledninger og parkering i gaten

Vi har ikke fått informasjon om når kommunen skal starte arbeidet med vannledningene i området. Det er også kommunen som er ansvarlig for skilting ang. parkering i gaten. Følg med på oppslag som kommer fremover.

 

Koronasituasjonen

Det er stadig utvikling i koronasituasjonen og alle er berørt. Vi oppfordrer alle beboere til å innstille seg etter de påbud og retningslinjer som kommer fra myndighetene, både på nasjonalt og kommunalt nivå. Vi oppfordrer fortsatt alle til å ta ekstra hensyn til naboene nå som de fleste tilbringer mer tid hjemme.

 

 Tips

Det har vært møll på enkelt loft tidligere. Ta vare på egne og naboers tøy ved å pakke i lufttette poser.

 


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei