Informasjon november 2022

9 november 2022 - 20:14 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Nyhetsbrev - Del på Facebook - Del på Twitter

Julegrantenning

27. november er det første søndag i advent. Vi synes det er en hyggelig tradisjon med julegrantenning og arrangerer i år også. Vi får besøk av nissekorpset og det blir servering av pepperkaker og gløgg. Vi håper nissen kommer også. Vi kommer med tidspunkt på sms.

Brannslange

Mange har brannslange montert på kjøkkenet. Pass på at denne er avstengt og tom for vann når den ikke er i bruk. Dette for å unngå lekkasjer. Er brannslangn fjernet fra din leilighet er du ansvarlig for å ha annet brannslokkingsutstyr tilgjengelig.

Kontakt til og fra styret

Det er viktig at vi har oppdatert informasjon om hvem som bor hvor. Oppdater derfor på din side på vibbo.no dersom det flytter inn eller ut personer av leiligheten. Styret kontaktes fortrinnsvis på e-post styret@olanarr.no vibbo.no eller styretelefonen tlf 951 54 537.

 

Dører, vinduer og nøkler

  • Det er lurt å smøre vinduene jevnlig slik at de er lette å åpne og få snudd rundt slik at man får vasket de. Vi anbefaler at dette gjøres minst en gang i året.
  • Sjekk også låsemekanismen i inngangsdøren jevnlig. Denne låsen kan også smøres.
  • Om du tenker at låsen i døren til oppgangen er treg. Ta kontakt med vaktmester.
  • Vi anbefaler å ha en ekstra nøkkel hos en venn eller nabo du stoler på. Om man er borte over en lenger periode kan det være behov for at noen må inn i leiligheten. For eksempel kan enn røykvarsler tom for batteri være ganske frustrerende å høre på for naboer.

 


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei