Informasjon mars 2023

22 mars 2023 - 20:22 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Nyhetsbrev - Del på Facebook - Del på Twitter

Generalforsamling

I år er det ny form på generalforsamlingen. Vi kombinerer fysisk møte og digital avstemning. Fysisk møte gjennomføres torsdag 20. april kl. 18.00 (vi kommer tilbake med sted) og avstemningen kan gjøes i perioden fra mandag 17. april kl. 08.00 til mandag 24. april kl. 12. Vi håper mange stiller på møtet og at mange deltar digitalt på avstemning.

 

….og mens kalenderen er aktiv: registrer også dugnad 3. mai.

Oppfordring til to enkle grep for vedlikehold

Godt vedlikehold sparer reparasjonskostnader. Vi ønsker derfor at alle i løpet av nærmeste fremtid:

  • Smører vinduer (bruk en universalolje)
  • Renser ventiler i fasaden (bruk hansker og ev. støvsuger)

 

Bruksoverlating = utleie

Vi er et borettslag og derfor må utleie av leilighet godkjennes av styret. Utleie av borettslagsleiligheter er regulert ved lov. Du søker om bruksoverlating via vibbo. Dersom du leier ut og ikke har utleieforholdet godkjent må du søke om dette snarest. Vi vil følge opp all utleie i borettslaget fremover.

 

Medbeboere på vibbo

For å nå raskt ut til beboere ved behov er det viktig at man har registrert alle beboere i vibbo. Vi oppfordrer derfor alle som har medbeboere eldre enn 18 år til å gjøre dette. Det er også fint om man kan registrere pårørende. Pårørende vil kun bli kontaktet ved ekstraordinære hendelser.

Velferdsrom

Vi minner om at vi har velferdsrom til leie for arrangementer man ikke har plass til i egen leilighet. Velferdsrommet ligger i 1. etg. i Ola Narr 1 og har også et fint uteområde rett utenfor. For ønske om leie ta kontakt med styret på styret@olanarr.no. Du finner mer informasjon om rommet og regler for utleie her https://olanarr.no/booking-av-velferdsrom/


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei