Informasjon – mars 2021

15 mars 2021 - 21:27 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Informasjon - Del på Facebook - Del på Twitter

Generalforsamling 2021

Generalforsamlingen for 2021 vil bli holdt digitalt. Generalforsamlingen vil starte 26.05.2021. Frist for å melde saker og forslag til personer for styreverv er 11.04.2021. Det er allerede sendt ut informasjon via sms til de som har samtykket om digital kommunikasjon.

Alt tilknyttet den digitale generalforsamlingen skjer via http://www.vibbo.no  Har du ikke gitt samtykke til digital kommunikasjon, gjør dette så snart som mulig. Har du ikke mulighet til digital kommunikasjon kan forslag leveres til styres postkasse ved ON12 innen 11.04.2021, og du vil få mulighet til å delta på generalforsamling via stemmeseddel på papir. 

Maling av vinduer og markisemontering

Utvendig maling av vinduer er et vedlikeholdstiltak som skal gjennomføres i 2021. Dette for å forlenge levetiden til vinduene. Dette må utføres før man kan montere markiser, noe som fører til at markisemonteringen vil skje tidligst etter sommeren. Det er fortsatt mulig å melde sin interesse for utvendig solskjerming, dette kan gjøres ved å kontakte Hilmar Hammerhei direkte via e-post (roger@midtsian.no) eller telefon (tlf 900 42 144).

Velferdsrommet

Velferdsrommet holdes stengt inntil videre. Dette på grunn av smittesituasjonen for korona i kommunen.

Digital informasjon

Sjekk at OBOS har rett kontaktinformasjon til deg via http://www.vibbo.no. Signer også gjerne samtykke til digital kommunikasjon, dette forenkler informasjonsstrøm og deltakelse på generalforsamling.

For å få rett informasjon ang. stenging av vann og ev. annet i forbindelse med arbeidet på den kommunale vannledningen sjekk at du er registrert rett på følgende portaler https://www.norge.no/oppdater-kontaktinformasjon og https://www.varslemeg.no

God påske

Etter påske vil vi samle inn blomsterløker igjen, disse vi vil plante ut senere. Ta derfor gjerne vare på dine avblomstrede løker og lever de til felles glede for området.

Vi ønsker alle en riktig god påsketid.


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei