Informasjon fra styret Mai

27 mai 2018 - 21:00 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Informasjon - Del på Facebook - Del på Twitter

Informasjon fra styret
27.05.2018

 

Vi i styret håper alle får en fin sommer.  Åpent styrerom holder stengt i juli, og siste åpne styrerom før ferien er onsdag 27. juni. Husk å fylle opp vaskekorte innen da. Styrerommet åpner igjen 8. august!

Vi takker for en fantastisk god innsats på årets vårdugnad. Vi fikk gjort mer enn forventet og oppmøtet var veldig bra, godt hjulpet av det gode været. Vi håper på like bra oppmøte til høsten.


Huskeliste før ferieturen:

  • Husk å lukk vinduene, men la ventilene stå på gløtt.
  • Ikke skru varmekablene av. La termostaten stå på slik den alltid gjør. Dette trekker ut fuktighet og hindrer ødeleggelse
  • Steng vannet hvis du skal være lenge borte. Stoppekranene finner du bak luken i taket på badet og toalettet.
  • Unngå fulle postkasser og bunker med aviser på dørmatten. Husk å avbestille post/aviser, eller få naboen/posten til å oppbevare det.
  • Selv om kveldene blir lengre og varmere, glem ikke dine naboer når du sitter på balkongen sene kvelder.
  • Styret kan kontaktes på tlf. 951 54 537, men husk at telefonen ikke er døgnbemannet. Legg derfor igjen en beskjed eller send SMS, for at styret kan kontakte deg.

 

Protokoll fra generalforsamling
Protokoll fra årets generalforsamling ligger ute på Olanarr.no. Dersom du ønsker det på papir, kom på åpent styrerom onsdager 18.30-20.00.


Balkong
Vi har en snekker i borettslaget som tilbyr seg å legge permanent tregulv på balkongene, informasjon er hengt opp på eget skriv.
OBS OBS, ved vedlikehold av tregulv anbefaler styret å gjøre dette på asfalten utendørs, da det kan bli mye søl som renner ned til dem under. Enkelte vaskemidler er etsende og kan gjøre skade på glass, aluminium og malte flater. Bruk fornuft og vis hensyn. J

Ideer og innspill
Styret ønsker å høre om ideer og forslag til ting som kan utbedres eller endres, eller kanskje ting som trenger å bli gjort på dugnad. Send mail til Styret@olanarr.no eller legg lapp  i postkassen à  Ola Narr 12

Sommerhilsen Styret


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei