Informasjon fra styret mai 2023

8 mai 2023 - 22:58 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Informasjon - Del på Facebook - Del på Twitter

TUSEN TAKK * 2

  • Tusen takk for oppmøte på generalforsamlingen. I år satte vi stemme rekord med 152 opptelte stemmer.
  • Tusen takk for kjempeinnsats på årets vår dugnad. De som møtte opp fikk virkelig gjort masse, og de viktigste oppgavene kan vi nå huke av for som gjennomført.

Søppelhåndtering

Vi fikk ryddet generelt opp under dugnaden og vi ønsker at vi fortsetter å ha det slikt. Derfor oppfordrer vi igjen om at søppel kastes i søppelkassene. Vi følger kommunens regler for søppelhåndtering og har egne kasser for restavfall/plast/matavfall, papiravfall og glass/metallemballasje. I tillegg har vi to kasser for tekstil. Fretex tar kun imot helt tøy som kan gjenbrukes, Kirkens bymisjon tar imot alt. Annet avfall kastes på rett mottakspunkt, Sofienberg minigjenbruksstasjon er den nærmeste til borettslaget.

 

Tiltak i bakgården

For noen år tilbake vant en konkurranse fra OBOS hvor vi fikk penger til et forbedringstiltak i bakgården. Beløpet ble øremerket for det vi hadde beskrevet i søknaden. Vi etablerer derfor nå en utendørs treningsmulighet. Det vil bli montert et utendørs treningsapparat der flaggstangen sto tidligere.  Flaggstangen var klar for utskiftning og fordi arealet nå blir til fysisk fostring har vi plassert den nye lenger inn i bakgården. Og når vi først hadde gravemaskin i sving der, fikk vi fjernet den gamle lysstolpen.

 

Facebook gruppe

Det er etablert en facebook gruppe for borettslaget. Dette er et privat initiativ iverksatt av to beboere. Gruppen heter «Ola Narr borettslag». Styret har ingen funksjon i denne gruppen og den vil ikke bli brukt for informasjon fra styret.

 

Renteendring

Rente på lånene er satt opp til 4.425% (effektiv rente). Renteendringen er fra 11.05.2023

 

Vi kaller det balkongvett

Når balkongssesongen starter kommer vi enda tettere på naboene. Vi oppfordrer at man tar hensyn både med tanke på støy, røyk fra grill og sigaretter, støv/skitt/vann fra rengjøring og vannsøl fra plantestell.

Alle sikre sine balkongkasser slik at de ikke faller ned. Om de faller ned og det er noen under kan dette få fatale konsekvenser. Det er balkongeier som er ansvarlig for dette. Det samme gjelder flagg.

 

Datoer fremover

  • 17. mai blir det korpsmusikk og flaggheising i bakgården. Korpset kommer ca. 0840, møt opp i god tid.
  • 10. juni kommer Campingkompaniet på besøk med en teaterforestilling for barn. Forestillingen starter kl. 17.

 

Hilsen fra styret


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei