Informasjon fra styret

19 januar 2018 - 19:06 - Skrevet av olanarr - Kategori: Rundskriv - Del på Facebook - Del på Twitter

Godt nytt år!

Styret håper at alle beboere har hatt en flott jul. Vi ønsker dere alle et godt nytt år og ser frem til fortsatt godt samarbeid i 2018!

Generalforsamling

Det er snart tid igjen for generalforsamling og vi skal informere dere om dato/klokkeslett så fort informasjonen foreligger.

Forslag fra dere som skal tas opp på generalforsamling kan sendes til styret@olanarr.no.

Kontaktinfo

Styret ber alle beboere om å oppdatere sin kontaktinformasjon (e-post og mobilnummer) ved å gå inn på https://www.obos.no/privat/medlemsservice, slik at vi kan nå deg med viktig informasjon.

Søppel

Noen ganger blir enkelte søppelbeholdere fulle før tømminga. Ikke sett søppelposene ved siden av containeren, disse tas ikke med av renovasjonsfolkene ved tømming. I stedet må vaktmester ta hånd om det. Gå heller til en av de andre beholderne!

Dersom du har søppel som ikke passer i søppeldunkene våre, må dette kjøres til en miljøstasjon, f.eks. minigjenbruksstasjonen i Sofienbergparken.

Hold orden i oppgangene!

Husk at trapperom er fellesareal og rømningsvei ved brann. Det skal holdes fri for gjenstander som hindrer fri ferdsel. Det er derfor ikke lov å sette sko, vinterutstyr, søppelposer o.l. utenfor leiligheten.


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei