Info mai 2021

12 mai 2021 - 17:16 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Generalforsamling - Del på Facebook - Del på Twitter
  1. Mai

Korpset har heldigvis mulighet for å spille for oss også i år. De kommer kl. 0910 for å spille ved flaggstangen. Dette er en veldig hyggelig tradisjon og vi håper at så mange som mulig får med seg dette enten fra bakgården eller fra balkongen. Husk å ta hensyn til smittevern.

Generalforsamling

Årets digitale generalforsamlingen vil skje i perioden 26.05.2021 –  01.06.2021.  Den skjer via vibbo.no og alle som har godkjent digital kommunikasjon vil få invitasjon til denne. Vi håper så mange som mulig tar seg tid til å delta på årets generalforsamling.

For å forenkle kommunikasjonen rundt sakene vil vi arrangere et digitalt møte 26. mai kl. 19-20 hvor beboere kan stille spørsmål om sakene direkte til styret.  Det vil bli lagt ut en lenke til møtet på olanarr.no i forkant av møtet, og det vil komme påminner på SMS.  

Velferdsrommet

Det er fortsatt høy koronasmitte i Oslo. Vi holder derfor fortsatt velferdsrommet stengt. Vi vil ta en ny vurdering jamfør gjeldende smittevernregler i august. 

 

Ekstra hjelp til søppelhåndtering

Vi jobber med en løsning for ekstraordinær søppelhåndtering som et alternativ til container som vi pleier å ha på dugnad. Planen er at en komprimeringsbil kommer og henter restavfall, som det ikke er mulig å kaste ved vanlig søppelhåndtering. Vi håper på at dette kan skje i løpet av juni. Bilen vil kun hente ordinært restavfall, spesialavfall må leveres på annen måte.

Plantekasser

Det er flere plantekasser på borettslagets tomt. Er du interessert i å stelle noen av disse ta kontakt med styret. Innholdet i plantekassen skal være til felles glede for beboerne, men det trengs faddere til å vanne og stelle. Dette er en fin måte å få innsikt i dyrking og til å bli kjent med naboer på. 

 

SMS tjeneste

Vi bruker aktivt SMS tjeneste for å informere. Det er spesielt nyttig å abonnere på denne med tanke på saker som plutselig oppstår. Du melder deg inn ved å sende OLANARR START til 26660. Om du mot formodning ikke ønsker å abonnere lenger, sender du OLANARR STOPP til 26660.


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei