Info – april 2021

21 april 2021 - 21:08 - Skrevet av olanarrstyret - Kategori: Informasjon - Del på Facebook - Del på Twitter

 

Generalforsamling 2021

Generalforsamlingen vil skje i perioden 26.05.2021 –  01.06.2021.  

Generalforsamlingen for 2021 vil bli holdt digitalt, og den vil skje via http://www.vibbo.no  Har du ikke gitt samtykke til digital kommunikasjon, vennligst gjør dette så snart som mulig. Har du ikke mulighet til digital kommunikasjon du vil få mulighet til å delta på generalforsamling via stemmeseddel på papir. 

 

Elsparkesykler

Parker syklene slik at de ikke står i veien for annen ferdsel. Vennligst ikke parker sykler utenfor soverom. Det er ikke hyggelig å bli vekt om natten av alarm på disse kjøretøyene.

 

Støy ved oppussing

Vi mottar en del henvendelser fra beboere ang. støy fra naboer. Når vi bor så tett som vi gjør i Ola Narr er det viktig at vi tar hensyn til hverandre. I husordensreglene står det at det skal være ro etter kl. 23:00 og at oppussing skal opphøre senest kl. 21:00. Om du skal gjøre oppussing som støyer er det viktig at du varsler naboer om dette ved å henge opp oppslag i egen oppgang og i oppgang(er) ved siden av.

 

Solsikker – hjelp til planting

Vi ønsker å gjenta fjorårets solsikkevegg utenfor velferdsrommet mot parken. Men vi trenger hjelp til å lage disse plantene. Har du plass til en plante eller to i vinduskarmen de neste ukene?

 

En fra styret vil stå ved ON18 fredag 23.04.21 mellom kl. 16 og 17 for å dele ut frø og jord. Det eneste du trenger å ta med er noe å ha planten i, en avklippet melkekartong vil kunne fungere utmerket.

 

Månedens tips – balkong

Balkongsesongen er i gang. Vi oppfordrer til å vaske balkongen, men gjør dette slik at naboen under ikke får ditt vaskevann ned til seg. Dette gjelder også ved vanning av planter på balkongen. Det er også fint om alle kan rense sluket og der du kommer til i avløpet for løv og andre løse ting.

 


Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei